2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

120 بازدید | 16 پست

سلام مامانا میخوام پسرم که 22 ماهشه از پوشک بگیرم بنظرتون سنش مناسبه؟چجوری باید از پوشک بگیرم؟ شورت اموزشی خوبه؟کسی استفاده کرده؟

سالخوری تا همیشه  شروع دوباره  ۱۸ بهمن

زیر 27 ماه خوب نیست... زیر 24 ک بچه کنترل ادرار نداره... هرکی هم قبلش گرفت به بچه ظلم کرد

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

پسرم ۲ سالو دو ماهشه من هنوز اقدام نکردم واسه این کار خیلی زورم میاد😪😪😪شورت آموزشیم خریدم همینطوره مونده تو کشو😂😂😂تازه ۴ روزه از شیر گرفتمش💪

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانمی، من دخترم یک سال و نیمه بود از پوشک گرفتم، ساعت می ذاشتم یه ربع به یه ربع اوایل میبردمش سرویس، ولی دیگه از وقتی پوشکش نکردم هیج جا پوشکش نکردم اوایل هر جا میرفتم یه تشکچه میبردم که اگه یهو خودشو خیس کرد جایی کثیف نشه ولی طول میکشه تا یاد بگیرن د براشون جا بیفته، احتمالا بچه شما بزرگتره زودتر یاد بگیره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
زیر 27 ماه خوب نیست... زیر 24 ک بچه کنترل ادرار نداره... هرکی هم قبلش گرفت به بچه ظلم کرد

به نظرم که هر وقت یادشون بدی یاد میگرن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان

من دوماه مونده بود دوسالش تموم بشه از پوشک گرفتمش عالی بود خیلی زود یاد گرفت آخه به بچه ظلم کرده چیه مگه چیکار کردیم خوب دیدم تواناییشو داره از پوشک گرفتیم دیگه 

اولش هم هر ۱۵ دستشویی بودیم بعد ۲۰ روز یاد گرفت

سلام خانمی، من دخترم یک سال و نیمه بود از پوشک گرفتم، ساعت می ذاشتم یه ربع به یه ربع اوایل میبردمش س ...

منم مثل شما با این تفاوت که خونه دیگران پوشک میبستم ولی بازم ۱۵ یه بار میبردم دستشویی بازش میکردم ودوباره میبستمش.

چون خیلی بده بچت خونه یکی دیگه جیش کنه تشکچه رو هرجایی هم نمیتونی ببری

منم مثل شما با این تفاوت که خونه دیگران پوشک میبستم ولی بازم ۱۵ یه بار میبردم دستشویی بازش میکردم ود ...

آخه من جایی نداشتم برم فقط خونه خودمون هستم غریبم داخل شهری که زندگی میکنم استفاده از تشکچه هم بیشتر داخل ماشین بود

آخه من جایی نداشتم برم فقط خونه خودمون هستم غریبم داخل شهری که زندگی میکنم استفاده از تشکچه هم بیشتر ...

اره گلم.

من زن داداشم انفد حساس و وسواسیه که آگه بچم جیش کنه رسما بیرونم میکنه😆😆

پسرم ۲ سالو دو ماهشه من هنوز اقدام نکردم واسه این کار خیلی زورم میاد😪😪😪شورت آموزشیم خریدم همینطور ...

پسر منم هم سن شماس دو روزه دارم از شیر میگیرمش چقد طول میکشه دیگه شیر نخوره ؟؟شیر خودمو چطوری خشک کنم ؟؟

اخه پوشک میکنم لای باسنش خیلی میسوزه دیگه هم داریم میریم رو با گرما

پسرم ۲ سالو دو ماهشه من هنوز اقدام نکردم واسه این کار خیلی زورم میاد😪😪😪شورت آموزشیم خریدم همینطور ...

من بهمن ماه از شیر گرفتم