2777
2789
عنوان

برسر دوراهي

148 بازدید | 4 پست

٧ سال از زندگي مشتركمون ميگذره؛ اين هفت سال پر از بگو مگو و مشاجره است و دل من پر از كينه و كدورت!!! راستش رو بخواهيد يه جورايي پشيمونم؛ اصلا اينكه چطور باهاش ازدواج كردم هم داستاني داره كه خودش دليلي براي پشيماني! 

اما الان؛ از پارسال تصميم گرفتيم بچه دار شيم( البته بيشتر اون، چون من آينده اي براي اين زندگي نمي بينم) تا قبلش بهانه درس و نرفتن مسافرت بود اما ديگه دوسال قبل جدي شد؛ اقدام كرديم سريع گرفت اما پوچ بود و هفته ٥ سقط كردم؛ يكسال صبر كردم و از شهريور ٩٧ دوباره اقدام كرديم و تا الان نشده

تو اين مدت وقتي دعوا ميكرديم ومن از گريه چشمام ورم ميكرد مطمئن مي گفتم عمرا بچه دار شم و تصميم جدايي مي گرفتم اما دوروز بعد تو خوشي پشيمون ميشدم و حوس بچه ميكردم 

هر بار هم تو دعواهامون اون واحت مي خوابيد و منو با يه دنيا دلخوري و كدورت و دلشكستگي تنها ميذاشت 

و درنهايت هم مي گفت :"هرييييي" ناراحتي برو؛ اما من نمي دونم يه جور ترس يا چي جلوم رو مي گرفت البته تمام اين حالتها و تزلزل ها از بعد فوت بابام اومدن سراغم؛ انگار پناهمو از دست دادم

تا امشب بعد از يك ماه عدم ارتباط جدي با هم ( به خاطر ماموريت و پري من) امروز از صبح به خودم رسيده بودم تا يه شب خوب رو داشته باشيم كه قبلش گفتم من نمي خوام بچه دار شم و لطفا حواست باشه اونم غاطي كرد و طوري رفتار كرد كه اصلا نمي خواد ارتباطي داشته باشه حالا وضعيت من رو ميديد كه كلي آماده شدما

روشو كرد اونور و خوابيد خيليييي خورد شدم خيلييي حس زناي بدكاره رو داشتم واقعا

كلي گريه كردم و درنهايتم گفت من بچه مي خوام و از آدمي كه شل كن سفت كن درمياره بدم مياد ببين اگر ناراحتي برو

حالا به نظرتون چه كتم

چرا با وجود اين همه تحقير و توهين نميرم

خدايا شكرت بخاطر همه چيز؛ داده و نداده ات را شكر🙏

بنظرم تا رابطتت ب ثبات نرسیده و خودت نمیتونی و نمیدونی از زندگی چی میخوای و ب این حرف ک بچه میاد درست میشه اصلا دل نبند ک اینطور نیست تا مطمین نیستی ک میخوای بمونی یا بری بچه دار نشو 😐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

به نظرم فقط شوهرتون مقصر نیست....

منم اگه جاش بودم با اون لحن میگفتید نمیخوام بچه دار شم سرد میشدم.....

میتونستید قرص جلوگیری استفاده کنید...

شوهرتونم متوجه منظورتون از این حرف شده که ناراحت شده...

به نظرم به ایشونم حق بدید...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تا رابطتت ب ثبات نرسیده و خودت نمیتونی و نمیدونی از زندگی چی میخوای و ب این حرف ک بچه میاد درس ...

مطمئن باش اگه بچه بیاد شوهرت بدتر ازاین میشه من قبل بچه شوهرم جرآت نداشت بهم حرفی بزنه از ترس اینکه نرم ولی الان میگه میخوای بری برو بچه ماله خودمه

صبح میشه این شب 🕊️

به نظرم فقط شوهرتون مقصر نیست.... منم اگه جاش بودم با اون لحن میگفتید نمیخوام بچه دار شم سرد میشدم. ...

چون ميترسم از بچه دار شدن؛ چون ثبات نداره زندگيم برام بزرگترين ريسك دنياست بچه دار شدن ولي از طرفي هم حسي هست كه خدا تو بدن تمام زنها گذاشته نميشه انكارشم كرد

به هر حال اونم حق نداشت تحقيرم كنه

خدايا شكرت بخاطر همه چيز؛ داده و نداده ات را شكر🙏