سلام من یه مدت حس کرده بودم شوهرم بهم خیانت کرده رفتم پرینت شماره تماس و پیام هاش گرفتم ب یه شماره خیلی پیام داده بود خیلی حالم بد شد زنگ زدم یه زن گوشی برداشت و ب شوهرم گفتم خلاصه یکم زیرش زد و اینا تا اخر گفت ک اره یبار باهاش س ک س داشتم و منم اعصابم خورد شد و یک هفته دعوا داشتیم و گفت ک ببخشمش و کوتاه بیام بزار دوباره زندگیمون شروع کنیم و من دلم جدایی خواست ولی بخاطر خانواده هامون الان قبول کردم ولی هیچ حسی بهش ندارم نمیزارم نردیکم بشه
خدا بهت صبر بده چون از الان تا اخرعمرت زندگی واست جهنم میشه چون ندیدم کسی خیانت ببینه وارامش داشته باشه توزندگی هرکاری هم شوهرت کنه باز بهش اعتمادنمیکنی فکر میکنی دور از جون داره خرت میکنه تا به کاراش برسه ولی اگه شرایطشو نداری حداقل خونه یا ماشین داره به نامت بزنه واینکه وکالت طلاق هم بهت بده بعداز اینکه به نامت زد بزار یک سال بگذره بعدش برو درخواست طلاق بده چون مطمينم فراموش نمیکنی ونمیتونی باهاش کنار بیای به هیچ وجه هم بچه دار نشو
واسه اینکه بنامت بزنه سفت وسخت بگوطلاق بعد شرایطط روبگو
گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت
من بهش گفتم فقط یه فرصت دیگ میدم بعدش اگ دیدم بدونی ک چیزی بگم میزارم و میرم
الان بهترین موقع است واسه گرفتنه حقت چون اگه بعدا بخوای اقدام کنی مطمين باش زیاد به حقت نمیرسی
گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت
اخه خیلی التماسم کرده ک بمونم و ببخشم میگ دیگه تا اخر عمرم خیانت نمیکنم مشکلم مامانمه ک نمیت ...
تومنی یامن تو۰جدا شو منم شوهرمو بازنداداشم گرفتم توخونه ام ولی به خاطر بچه ام کوتاه آمدم وزبونن بخشیدمش فقط بخاطربچه ام اگه بچه نبود آبروشونومیبردم بعدم جدا میشدم