2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 42 پست

خدا بهت صبر بده چون از الان تا اخرعمرت زندگی واست جهنم میشه چون ندیدم کسی خیانت ببینه وارامش داشته باشه توزندگی هرکاری هم شوهرت کنه باز بهش اعتمادنمیکنی فکر میکنی دور از جون داره خرت میکنه تا به کاراش برسه ولی اگه شرایطشو نداری حداقل خونه یا ماشین داره به نامت بزنه واینکه وکالت طلاق هم بهت بده بعداز اینکه به نامت زد بزار یک سال بگذره بعدش برو درخواست طلاق بده چون مطمينم فراموش نمیکنی ونمیتونی باهاش کنار بیای به هیچ وجه هم بچه دار نشو

واسه اینکه بنامت بزنه سفت وسخت بگوطلاق بعد شرایطط روبگو

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت صبر بده چون از الان تا اخرعمرت زندگی واست جهنم میشه چون ندیدم کسی خیانت ببینه وارامش داشته ب ...

من بهش گفتم فقط یه فرصت دیگ میدم بعدش اگ دیدم بدونی ک چیزی بگم میزارم و میرم

خانومی حتما خونه ماشین یا...بزنه به اسمت چون قصد جدا شدن نداری منم این شرایط تو رو حس کردم خیلی بده از خاطر ادم پاک نمیشه

الان بهترین موقع است واسه گرفتنه حقت چون اگه بعدا بخوای اقدام کنی مطمين باش زیاد به حقت نمیرسی 

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
اخه خیلی التماسم کرده ک بمونم و ببخشم  میگ دیگه تا اخر عمرم خیانت نمیکنم مشکلم مامانمه ک نمیت ...

تومنی یامن تو۰جدا شو منم شوهرمو بازنداداشم گرفتم توخونه ام ولی به خاطر بچه ام کوتاه آمدم وزبونن بخشیدمش فقط بخاطربچه ام اگه بچه نبود آبروشونومیبردم بعدم جدا میشدم

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
اخه من ترسیدم.

فکر نمی کنم سئوالم ترسناک بود. به هر حال فقط یه اقا می تونه بگه خیانت و بزرگواری کنید ببخشید ولی امضاش این باشه که ذات کسی رو نمیشه عوض کرد! 

She remembered who she was and the game changed
حرفتون متین هس ولی باز ایراد 

قصد جسارت نداشتم. یه سئوالم دارم البته اگه باز نترسید. شما اگه خدایی نکرده زنتون با مرد دیگه به شما خیانت کنه در حد شوهر این خانم می بخشیدش؟؟

She remembered who she was and the game changed
قصد جسارت نداشتم. یه سئوالم دارم البته اگه باز نترسید. شما اگه خدایی نکرده زنتون با مرد دیگه به شما ...

بستگی داره. در چه حدی باشه 

و باید اون موقع قرار بگیری تا تصمیم بگیری.

من الان فامیل داریم زنش رفت با یکی دوس شد و حتی ازدواج هم کرد و دوباره برگشت پیش شوهر اولش. الانم زندگی میکنن.

دیگه این بخشش زن یا مرد نیس. اینده بجه ها و خودشون

خدا هست همه جا