mamyjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10763 عنوان لباسشویی 62 بازدید | 8 پست بچه ها برای از بین بردن بوی لباسشویی باید چیکار کرد؟ 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍 1398/01/19 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___رامونا___ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1856 همیشه داخلشو خشک کن اون قسمتی که اب میمونه .یه بارم توش سرکه بریز بزار خالی بزار بشوره ولی خشک کنی حل میشه گرگ باش!!! هیچی دیگه همین منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم
mamyjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10763 همیشه داخلشو خشک کن اون قسمتی که اب میمونه .یه بارم توش سرکه بریز بزار خالی بزار بشوره ولی خشک کنی ح ... خشک میکنم همیشه هم داخلشو هم درزاشوخروجی لباسشویی و ظرفشویی هم یجاسسرکه سفید یا معمولی؟ 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
___رامونا___ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1856 خشک میکنم همیشه هم داخلشو هم درزاشو خروجی لباسشویی و ظرفشویی هم یجاس سرکه سفید یا معمولی؟ من سرکه سیب ریختم مهم نیست چی باشه همیشه هم درشو باز بزار بزار هوا بخوره من از نرم کننده لباس همیشه استفاده میکنم که اونم بوی خوبی میده به لباسشویی گرگ باش!!! هیچی دیگه همین منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم
mamyjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10763 من سرکه سیب ریختم مهم نیست چی باشه همیشه هم درشو باز بزار بزار هوا بخوره من از نرم کننده لباس همیشه ... چقد بریزم؟ 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
mamyjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10763 من سرکه سیب ریختم مهم نیست چی باشه همیشه هم درشو باز بزار بزار هوا بخوره من از نرم کننده لباس همیشه ... تو مخزن بریزم یا جایه که پودر و مایع؟ 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
___رامونا___ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1856 تو مخزن بریزم یا جایه که پودر و مایع؟ همون مخزن بریز.در حد یه پیمانه یا همون ۱ لیوان خودمون بریز بزار ضدعفونی بشه جا پودری رو هم هر ماه در بیار بشور گرگ باش!!! هیچی دیگه همین منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم
mamyjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10763 همون مخزن بریز.در حد یه پیمانه یا همون ۱ لیوان خودمون بریز بزار ضدعفونی بشه جا پودری رو هم هر ماه در ... مرسی بانو خیلی لطف کردی❤ 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
___رامونا___ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1856 مرسی بانو خیلی لطف کردی❤ 😘😘😘 گرگ باش!!! هیچی دیگه همین منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم