2777
2789
دعوا کردین منو لایک کنین بیام بهتون بخندم😁

اه نگو دعوا الان با یکی بحثم شد تو تل 

چ بی چاک دهن بود😨

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

النگوم شکسته میخوام برم بدم انگشتر بگیرم شوهرم میگه نه ضرر میکنی بده برات جوش بدن

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
دکتر زنان زایمان واسه بچه بیاریم تنبلی تخمدان دارم 

ای بابا

بچه نمیخواد؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
جالب اینجاست بچه هم میخواد گردن شکسته

وا پس چرا نمیزاره درمان کنی🤔

[QUOTE=86364979]سرچی[/QUOTE

ماجراش تو تاپیکای قبل گفته بودم سر گل خریدنم واس شوهرم ماجرا شرو شد امروزم محل نداد بهم منم از سر کار برگشتم نشستم ب گریه و اصلا حس درست کردن نهار نداشتم.حالا میگه چرا درست نکردی تا وقتی اینجایی بایییییید همه چی اماده باشه

گفت بعدا می ریم ولی من وقت داشتم امروز.چونکه مغزش ناقصه  بدم میاد ازشششش

😂😂عیب نداره بابا

منم الان با یه اححمق تو تل بحث کردم اول گریم گرفت بعد گفتم گور باباش خودمو عشقه

[QUOTE=86364979]سرچی[/QUOTE ماجراش تو تاپیکای قبل گفته بودم سر گل خریدنم واس شوهرم ماجرا شرو شد امر ...

واااا مگه کلفتی حالا درس نکردی ک نکردی ولش کن گور باباش گریه کنی بخاطر کی

بیاین یه جک بگم دلتون وا شه فقط وایسین بنویسم هی نگین بگو بگو🤣🤣🤣

بگو دیگه😁

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸