😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر زنان زایمان واسه بچه بیاریم تنبلی تخمدان دارم
ای بابا
بچه نمیخواد؟
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
ماجراش تو تاپیکای قبل گفته بودم سر گل خریدنم واس شوهرم ماجرا شرو شد امروزم محل نداد بهم منم از سر کار برگشتم نشستم ب گریه و اصلا حس درست کردن نهار نداشتم.حالا میگه چرا درست نکردی تا وقتی اینجایی بایییییید همه چی اماده باشه
گفت بعدا می ریم ولی من وقت داشتم امروز.چونکه مغزش ناقصه بدم میاد ازشششش
😂😂عیب نداره بابا
منم الان با یه اححمق تو تل بحث کردم اول گریم گرفت بعد گفتم گور باباش خودمو عشقه