2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ممنوعه رو دیگه نمیزارن؟

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
میگه راه خودت مشخص کن اگه میخای این رفتارارو داشته باشی از زندگی من برو بیرون تا دیر نشد

توام بگو باشه میرم ضعف نشون نده بابا 

بگو راست میگی جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته 

بیا توافقی جداشیم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
تو ماهواره پخش میکنه

قسمت چنده؟

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
رفتار من که مثلا امروز ناراحت بودم و محل نداد باید غذا رو حاضر میکردم با هر حالی که داشتم حالا

😐😐خیلی بش رو دادی پررو شده یکم اعتناش نکن خوب میشه خودش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عدد های رو که میگم حتما حتما لاتین تصور کنید!!!

یه روز ۷ (لاتین)تو خونش مهمونی میگیره همه ی اعداد رو از ۰ تا ۹ دعوت میکنه جشن ول با ۸ قهر بوده دعوتش نمیکنه

همه مشغول رقص و خوشگذرونی💃💃💃🕺🕺🕺 بودن که ۷ میره آشپزخونه که وسایل شام رو اماده کنه همین که از آشپزخونه میاد بیرون میبینه ۸ که باهاش قهر بود وسط داره میرقصه عصبانی میشه میره میزنه در گوشش که تو به چه حقی اومدی خونه من

اون که میرقصیده اشک تو چشاش جمع میشه میگه من صفرم دستمال بسته بودم کمرم عربی برقصم😂😂😂😂

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

براش گل خریدم کلی ماجرا سرم اورد و دلمو شکوند بعدش خودش گل خرید اومد خونه و زنگ ایفن زد من نشنیده بودم و با کلید اومد خونه واس همین کینه کرد که تو عمدا در رو باز نکردی و قهر شد

[QUOTE=86365637]توام بگو باشه میرم ضعف نشون نده بابا  بگو راست میگی جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته  بیا ت شوهر منم هی میگفت بیا جدا شیم من نمی رفتم یبار دیگه زدم ب سیم آخر و رفتم رفتیم دادگستری ک اونجا گفتم نصف مهرتو میخوام مردم گفت حق با زنته باید حداقل نصف مهرشو بدی دیگه الان جرات نمیکنه بگه طلاق😂😂😂

عدد های رو که میگم حتما حتما لاتین تصور کنید!!! یه روز ۷ (لاتین)تو خونش مهمونی میگیره همه ی اعداد ر ...

خیلی لوسی 😂😂😂😂😂