2777
2789
عنوان

اسم ی شامپوی عالی واسه موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 47262 بازدید | 28 پست

سلام ترمه جونم خوبی؟منویادته؟باهم تواقدام بودیم شماباردارشدی ومن همچنان اقدام😔عزیزم این پیاممودیدی بیاتاپیکم امروزبیبی چکم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ داره بیاببین امیدوارباشم یانه؟برام دعاکن.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترمه خانم خیلی وقته من دارم توی نی نی سایت می آم و تجربه پوست و مو ها مو برای خانمها می نویسم من شامپر سبوس برنج پرمون و  استفاده می کردم برای موهای چرب ولی الان دارم شامپو چای سبزشو می زنم اگر موهات چربه شامپو چای سبز و بگیر خیلی خیلی خوبه ولی اگر نه چرب نیست سبوس هم معمولی داره و هم خشک ارزان و همه جا هم هست 

سلام ترمه جونم خوبی؟منویادته؟باهم تواقدام بودیم شماباردارشدی ومن همچنان اقدام😔عزیزم این پیاممودیدی ...

سلامنفسی

خوبی تازه امروزپیامتو دیدم

چی شد بسلامتی بارداری

بخدا واسه تک تک بچه ها ی تاپیک ذوق کردم

انشااللهتو هم بارداری و کلی واست ذوق میکنم عزیزدلم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
سلامنفسی خوبی تازه امروزپیامتو دیدم چی شد بسلامتی بارداری بخدا واسه تک تک بچه ها ی تاپیک ذوق کردم ...

سلام عزیزم توخوبی؟

نه بابا باچهارتابیبی مثبت وشش روزتاخیرپریودشدم.

تیرماه میشه دوسال اقدامم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
سلام عزیزم توخوبی؟ نه بابا باچهارتابیبی مثبت وشش روزتاخیرپریودشدم. تیرماه میشه دوسال اقدامم

توکل بخدا یهو ناامید نباشی نفسی

خدا کریم یهو دیدی بهت دوقلو سه قلو داد

دکتررفتی شوهرت آز داده

هر وقت صلاحت باشه خدا ی نازدونشو میزاره تو دلت انشاالله

ترمه خانم خیلی وقته من دارم توی نی نی سایت می آم و تجربه پوست و مو ها مو برای خانمها می نویسم من شام ...

مرسی عزیرم

خیلی لطف کردی

بوس  

توکل بخدا یهو ناامید نباشی نفسی خدا کریم یهو دیدی بهت دوقلو سه قلو داد دکتررفتی شوهرت آز داده هر ...

انشاالله عزیزم

بله کلی سونووآزمایش رفتیم منوهمسرم

همه چی نرماله

انشاالله همه به آرزوهاشون برسن.

کسی از شامپوی مورال اپ برای موهای چرب استفاده کرده تا حالا

من استفاده کردم بنظرم خوب نیست موهام خشک میشه و سرم زود ب خارش میوفته

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست