سلام ما سر یه مسائلی باهم قطع رابطه ایم تو تاپیکام هست ما با کسی مشکل داشتیم اونا از قصد رفتن شدن دوست جون جونی الان ببینی چی پروفایل گذاشته واقعا زشته رفتارش نمیدونم چه فکری میکنه پیش خودش
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
من مخالفم اصلا کل کل نکن انگار همچین چیزی ندیدی. که اگه منظورش تو باشی خیط بشه
عکس خودته پروفایلت ؟
اگر اره شبیه بهاره کیان افشاری😊
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدم میاد کسی به اصالتم توهین کنه بنظرتون به مادرشوهرم بگم ؟چون اون خیلی دخالت میکنه که چرا نمیرین خو ...
اون مثل جاری منه اینقدر ازش بدی دیدم ولی اصلا ب روش نیاوردم محل ندادم حالا دیگه نشسته سرجاش توهم همین جوری من باخودم گفتم من چقدرمهم هستم بیشتر بخودم مینازیدم همیشه یادت باشه تااعصاب خودت خورد نشه نمیتونی اعصاب یکی رو داغون کنی
کینه و حسادت آدمو اینجوری کور میکنه هی به خودش ضربه میزنه به امید اینکه شاید روزی یه پر تیشه ش به طرف مقابلم بگیره. واقعا باید در مقابل گاوهای زندگی فقط جاخالی داد
چرا ب خودت ميگيري؟؟؟؟جاري منم اينجوريه همه چيو ب خودش ميگيره
پریی سلام خوبی دقیقا من خواهرم به خودش میگیره میگم بابا چکار تو دارم
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
پریی سلام خوبی دقیقا من خواهرم به خودش میگیره میگم بابا چکار تو دارم
سلام عزيزم
اره بابا حاري منم اينجوريه دهنمو صاف كرده خخخخ
رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔 من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....