2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 44 پست

نمیدونم منظور ایشون حتما تو بودی یا نه 

ولی با توجه به شرایطی که گفتی حق داری به خودت بگیری 

در هر حال بهتره بیخیال باشی و در این مورد نه زوم کنی نه با کسی حرف بزنی چون دیگه میشه نقطه ضعفت. هم پیش خودت هم اطرافیان‌

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعععععی منو یادِ جاری ام میندازه خیلی پروفایل تیکه آمیز میذاشت آخرش هم جوابشو دادم، شستم گذاشتمش کنا ...

به نظرم زشته هر مشکلی  با من داره زنگ بزنه  بهگه دیگه این کاراش چیه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
من مخالفم  اصلا کل کل نکن انگار همچین چیزی ندیدی. که اگه منظورش تو باشی خیط بشه

بلاکش کنم ؟ آخه به نظر خودم اینکه من بهش پیام ندم اونم نده خیلی بهتره ما ته تهش همو میبینیم تو جمعی چیزی من ببینمش فقط یه سلام میکنم همین من بختیاریم چند روز پیشام یه پروفایل گذاشت که نمیدونم لرا الن و بلن خب کی دیگه تو فامیل جز من هست 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
به نظرم زشته هر مشکلی  با من داره زنگ بزنه  بهگه دیگه این کاراش چیه

خود درگیری مزمن دارن اینا ولش کن بی خیال باش😏

بی تفاوتی بیشتر حرصش میده😊

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

عزیزم آدم بی تربیتیه. اگه قصدش حرص دادن شما باشه، پس اصلا حرص نخور و بدون که به خاطر نقشه کشیدن برای شما تا صبح بیداره. پس راحت بخواب و فکر کن نیست. من مدتها درگیر آدمهای بی تربیت اینجوری بودم. هیچوقت حسابشون نمیکردم. تا تهشون میسوخت. فکر کن دیواره. با دیوار دعوا میکنی؟؟؟؟؟

عزیزم آدم بی تربیتیه. اگه قصدش حرص دادن شما باشه، پس اصلا حرص نخور و بدون که به خاطر نقشه کشیدن برای ...

بدم میاد کسی به اصالتم توهین کنه بنظرتون به مادرشوهرم بگم ؟چون اون خیلی دخالت میکنه که چرا نمیرین خونشون و اینا 

بلاکش کنم ؟ آخه به نظر خودم اینکه من بهش پیام ندم اونم نده خیلی بهتره ما ته تهش همو میبینیم تو جمعی ...

من باشم بلاکشم نمیکنم هی با خودش حرص بخوره که چرا این اصلا به روی خودش نمیاره 

اگه اسمتم نوشت و فحش داد بازم به روی خودت نیار 

من خیلی این روشو تو موارد مختلف امتحان کردم طرف دیوونه میشه 😜

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
فقط داره خودشو کوچیک میکنه و اصرار داره همه بی تربیت بشناسنش. بذار بیشتر اینکارو انجام بده بهتر!&nbs ...

مرسی یکم آروم شدم 😔