2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

170 بازدید | 20 پست

خانمایی که تنبلی داشتین و باردارشدین، حتماقبلش وزنتو نو کم کرده بودین؟ بعدازچندماه باردارشدین لطفأ راهنمایی کنین

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

من تنبلی داشتم ولی اضافه وزن نداشتم ورزش میکردم مرتب 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله به زودی مثبت میشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من پلی کیستیکم ولی یه مدت داشتم چاق میشدم الان متفورمین میخورم لاغر شدم

متفورین رو چرا بعضی دکترا تجویز میکنن ؟شنیدم قرص خوبیه اما نمیدونم چرا دکترم تجویز نمیکنه

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

سلام دوستان اضافه وزن و چاقی با تغییرات هورمونی که ایجاد می کنه در واقع اثر بعضی از هورمون ها رو کم می کنه و  می تونه باعث تنبلی تخمدان بشه، اگه اضافه وزن دارید، بهتره سعی کنید قبل از اقدام به با کرداری وزن تون رو به تناسب برسونید ، به علاوه که توی بارداری هم خود آدم اضافه وزن پیدا می کنه، پس بهتره که از قبل نرمال بشید که بعد از بارداری دیگه خیلی مکعب نشید 

😅

عزیزم ویتاگنوس برای تنبلی عالیه من تو دوران مجردی تنبلی شدید داشتم دکتر برام قرض میداد با قرص پریود میشدم ولی چاقی و پرخوری و تنگی نفس گرفتم بعدش مامانم گفت ویتاگنوس مصرف کن بعد از ازدواج که رفتم آزمایش و سونو گفتن تخمدانهات خیلی خوب کار میکنن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من میخوام زودتربارداربشم🙁

ویتاگنوس خیلی خوبه اگه به خاطر تنبلی باردار نمیشی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم