dorna68 مدیر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 941 عنوان بی خواهری بد دردیه | مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 66 پست کیا مثل من خواهر ندارن مامانمم سنش بالاست خاله و عمه ام هم همینطورخیلی تنهام انگار افسرده شدمهیچ کسی رو ندارم 1398/01/19 | 02:13 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلین57 عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 6034 منم دارم گریه میکنم خیلی تنهام و دلتنگ چیزایی که هیچ وقت نداشتم حس مادرو دختری ناب حس خواهرنه حس پدرو دختری هیچی. خالی تر از خالی لطفا لایکم نکنید ممنونم
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 منم خواهرندارم ولی بامامانم صمیمی ام 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
کوهستان۵۹ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 9949 واااا ما چهارتا خواهریم اگه یکی بهم بگه خواهرت خوشگله نه تنها ناراحت نمیشم بلکه ذوقم میکنم ما اصلا ... کلا خواهر داشتن خیلی خوبه بالاخره یکی هست که زنگ بزنی یکم باهاش حرف بزنی دلت واشه ولی مثل خواهرای شما هم که خدا حفشون کنه کم پیدا میشه قدرشونو بدون ای یار بکِش دستم آنجا که تو آنجایی... مولانای جان
black_rosee عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 1133 نمیدونم نمیتونم درکتون کنم . شمام متقابلا منو درک نخواهید کرد . به هرحال همه مدلی هست تو این دنیا 😊 حسادت اگه تو خون ادن باشه ادم به دوست فامیل اشنا هرکی که یکم از خودش سر باشه خسادت میکنه و ربطی به خواهر بودن ندارهما کلا حسادت تو خونمون نیست و اصولا از گرفتاری بقیه ناراحت میشیم نه خوشحال هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم
dorna68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 941 دوست خوب کجاست من همه دوستام تا ازدواج کردن رفتن منم ازدواج کردم دو تا پسر دارم اما هیچکدوم رو از یادم نبردم یکی دوبار پیام دادم دیدم اونا پیام نمیدن منم بیخیال شدم
یک_بانوی_معمولی عضویت: 1395/07/13 تعداد پست: 15418 حسادت اگه تو خون ادن باشه ادم به دوست فامیل اشنا هرکی که یکم از خودش سر باشه خسادت میکنه و ربطی به خ ... جوابتون رو نمیدم چون نمیخوام تاپیک دوست عزیزمون رو خراب کنم . لطفا شمام نشینید رو کرسی قضاوت بی خود دوست عزیز . هیچ
mami_e_nini عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1878 من یه خواهر دارم یک سال ازم کوچیکتره، یک روحیم در دو جسم😌👯♀️ ، واقعا خواهر نعمته
black_rosee عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 1133 دوست خوب کجاست من همه دوستام تا ازدواج کردن رفتن منم ازدواج کردم دو تا پسر دارم اما هی ... دقیقا منم دوستام تا ازدواج کردن دفتن حتی الان سلام هم جایی میبینن به زوووور میدندوست واقعا بدرد نمیخوره دوست خوب دیگه نیست نایابه هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم
dorna68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 941 منم هر چی خواهر دیدم باهم خوب بودن جاریمخواهرشوهرامزندذداشام
مزرج عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 14266 منم هر چی خواهر دیدم باهم خوب بودن جاریم خواهرشوهرام زندذداشام دقیقا
black_rosee عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 1133 منم هر چی خواهر دیدم باهم خوب بودن جاریم خواهرشوهرام زندذداشام اره عزیزم اکثرا با هم خوبن این نی نی سایت بخاطر پربازدید شدن یکمی هم چرت و پرت میگن راجب خواهر یا هرکس دیگعانشالا خدا بهت دختر بده بشه همدم تنهایات هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم