2777
2789
منم خواهر ندارم،ولی عوضش ۵تاااااا خواهر شوهر دارم که شاید باورتون نشه ولی خیییلی خوبن😄

شاید که نه

حتنا باورمون نمیشه🤣🤣🤣🤣🤣

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ندارم😭😭😭😭😭😭😭

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
من ندارم و خوشحالم که ندارم .  عزیز فامیلی تو ، نور چشم مادرت . اگه ابجی بود و ازت خوشگل تر بود ...

واااا ما چهارتا خواهریم اگه یکی بهم بگه خواهرت خوشگله نه تنها ناراحت نمیشم بلکه ذوقم میکنم

ما اصلا هیچوقت به داشته های هم حسادت نکردیم و برعکس اگه یکیمون یچیزی نداشته باشیم یا یه مشکلی داشته باشیم همه دست به دست هم میدن تا حل بشه همیشه پشت همیم و همدرد هم

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 

من دارم ۳_۴ تا هم دارم و با یکیشون که فاصله سنیش با من کمتره صمیمی ترم ولی کلا تا خوبم اونام خوبن و یه سری مسایل پیش اومد که فهمیدم تو این دنیا باید توقع هرکاری رو از حتی خواهرتم داشته باشی، شمام بنظرم بگرد دنبال یه دوست خوب که روحیاتش مثل خودت باشه 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
واااا ما چهارتا خواهریم اگه یکی بهم بگه خواهرت خوشگله نه تنها ناراحت نمیشم بلکه ذوقم میکنم ما اصلا ...

نمیدونم نمیتونم درکتون کنم . شمام متقابلا منو درک نخواهید کرد . به هرحال همه مدلی هست تو این دنیا 😊

هیچ