2777
2789

منم خواهرندارم ولی بامامانم صمیمی ام

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا ما چهارتا خواهریم اگه یکی بهم بگه خواهرت خوشگله نه تنها ناراحت نمیشم بلکه ذوقم میکنم ما اصلا ...

کلا خواهر داشتن خیلی خوبه بالاخره یکی هست که زنگ بزنی یکم باهاش حرف بزنی دلت واشه ولی مثل خواهرای شما هم که خدا حفشون کنه کم پیدا میشه قدرشونو بدون

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
نمیدونم نمیتونم درکتون کنم . شمام متقابلا منو درک نخواهید کرد . به هرحال همه مدلی هست تو این دنیا 😊

حسادت اگه تو خون ادن باشه ادم به دوست فامیل اشنا هرکی که یکم از خودش سر باشه خسادت میکنه و ربطی به خواهر بودن نداره

ما کلا حسادت تو خونمون نیست و اصولا از گرفتاری بقیه ناراحت میشیم نه خوشحال

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 

دوست خوب کجاست 

من همه دوستام تا ازدواج کردن رفتن 

منم ازدواج کردم دو تا پسر دارم اما هیچکدوم رو از یادم نبردم یکی دوبار پیام دادم دیدم اونا پیام نمیدن منم بیخیال شدم

حسادت اگه تو خون ادن باشه ادم به دوست فامیل اشنا هرکی که یکم از خودش سر باشه خسادت میکنه و ربطی به خ ...

جوابتون رو نمیدم چون نمیخوام تاپیک دوست عزیزمون رو خراب کنم . لطفا شمام نشینید رو کرسی قضاوت بی خود دوست عزیز . 

هیچ  
دوست خوب کجاست  من همه دوستام تا ازدواج کردن رفتن  منم ازدواج کردم دو تا پسر دارم اما هی ...

دقیقا منم دوستام تا ازدواج کردن دفتن حتی الان سلام هم جایی میبینن به زوووور میدن

دوست واقعا بدرد نمیخوره دوست خوب دیگه نیست نایابه

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 
منم هر چی خواهر دیدم باهم خوب بودن  جاریم خواهرشوهرام زندذداشام

اره عزیزم اکثرا با هم خوبن این نی نی سایت بخاطر پربازدید شدن یکمی هم چرت و پرت میگن راجب خواهر یا هرکس دیگع

انشالا خدا بهت دختر بده بشه همدم تنهایات