عزیزدلم قربون شکلت
من اصلاااا نمی خوام باهات مخالفت کنم.
اتفاقاحتماخوب تربیت می کنی چراکه نه؟اینجاهستیم ازهم بیاموزیم خوب تربیت کنیم. اگراهل رشدنبودی که اینجانبودی.
اماعزیرم بعنوان مادرهم دختر هم پسراگرتجربه دختررانداشتی چطورازغرورش مطلعی؟
بایدازمانانت بپرسی که دختربه گلی شماداره.
ببین دخترپسرهردوماهند. نگوپسرسختیش کمتره که خیلی دردناکه یعنی ماکه پسرداریم کمترزحمت می کشیم نه والا
مگرمدرسه معین وصدتاچیزدیکه روتواین زمان میشه نادیده گرفت؟
خواهرخوبم نسل الان چه اهمیتی داره؟نام خانوادگی درکل دنیاداره به صورت اختیاری درمیاد دردنیاکشورهایی مثل ایتالیاازمادرنام خانوادگی رابه فرزندمنتقل می کنند.
می دانی یعنی چه؟یعنی من یعنی تو
یعنی ماکه زن هستیم.
اگرشمابه این خوبی نبودی پسرت بود؟حمایت ومهربانی شمانبودچه میشد؟ازدامان زن مردبه بهشت میرود. دختردوستی سنت انبیاست. همه انبیا...حتماحکمتی دارد.
ماصدتاپسرداشته باشیم بازبانو هستیم برای اینکه ازمردان اطرافمان احترام بیشتری کسب کنیم بایدبه جنسمان بیشتراحترام بگذاریم.شماخواهرزاده برادرزاده دخترداری؟حتماعاشق شماست نه؟مامان زحمت کش تون مادربزگتون اینهاهمه درجامعه مردسالارباقوانین نابرابربزرگ شدندمابایددست به دست هم دهیم.
این به نفع پسران ماهم هست. بااتکابه عدالت جبهه گیری وپرخاش کمتری دراجتماع دریافت می کنند.
دلم می سوزدماخانمهاجنسمان راتحقیرمی کنیم یعنی شماوارث پدرت نبودی حضرت زهراوارث بودباچهارده معصوم.
شمانه ماه سلامتت رابه خطرانداختی .عکسهای کودکیت راببین جه فرشته بودی والان هم هستی چون مادری.
می دانی بیشترین تک فرزندهادختردارندوبیشتربچه هایی که ازپرورشگاه می گیرنددخترند.
منزل مافاز6شهرک غرب است مدرسه ام 20سال پیش همینجابوده.اینجاکه همه بااین حرف برخوردتندمی کننددختردوستند.وبرای دختران هزینه نجومی می کنندتامعمارومهندس ودکترشوند
یامثل شما مادرنمونه یی باشند.
خواهرخوبم شایددیگران هم موجودیت خودشان رادرخطرمی بینندوگرنه اینکه برای دخترنداشته ات نگرانی یعنی خیلی مهربونییییی
امابهت قول میدم خدابهت دختربده. خودش راه مواظبت روبهت یادمیده. دخترت شماروداره. که مثل که پشتش هستی.
کوه که جابجا نمیشه.
درضمن مادری که به بارداری نیست به خس مهربونی به تمام بچه هاست. حق بده. سایردختردارهافکرکردندمقابله ایی به فرزندشان شده.
وگرنه غرورکه برازنده مانیست.
ببخشیدعزیزم جسارت کردم. درکت کردم متوجه مهربونیت شدم نشدننویسم
من همیشه عذرخواهی می کنم مادبیرهازیادمی نویسیم.