2777
2789
عنوان

دختر یا پسر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 141 پست

عاقااعتراف میکنم دوسداشتم بچم پسرباشه تو سونو گفتن دختره انقدناراحت شدم که نگوووو

الان دخترم ۳سالشه! نمیدونید ک دنیام شده😍زندگیم شده😍

چه دلبریاکه نمیکنه!

واقعاازخودم خجالت میکشم😑

اونقدر دخترمودوست دارم ک میخام ۲تادختردیگه داشته باشم😋😋

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسادت!! الان افكار شما اينه من نوعي به پسر داشتن حسودي ميكنم!😐 شما كلا از دست رفتي هاي وااقعا از ...

شمابرو یه فکری به حال شعورت بکن که اگه کسی راجع به موصوعی نطرشخصیشوگفت محترمانه جواب بدی یاردش کنی یاتایید نه اینکه همه مثل خروس جنگی بپرین روسرش

شمابرو یه فکری به حال شعورت بکن که اگه کسی راجع به موصوعی نطرشخصیشوگفت محترمانه جواب بدی یاردش کنی ی ...

عه با اين يكي كابريت چرا ج دادي!😐خودتم قاطي كرديا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من یه پسر و دوتادختر وااقعاااا فرقی نداااره هرکدوم یه جورن.لاک زدن به دختر و موهاشو بستن ی دلچسبی داره. و با پسرم اتاری بازی ی شیرینی دیگه...

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 

من دختر دارم با دنیا عوضش نمیکنم اما خیلی دوس دارم پسرم داشته باشم چون خیلی خوب با پسر بچه ها ارتباط برقرار میکنم اصلا پسر بچه تا۱۵سال وجود نداره که تو آشناها با من رابطش خوب نباشه خودمم داداش ندارم واقعا طعم بچه پسر ونچشیدم

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

صفحه اولو خوندم دیگه میدونستم دعوا میشه نخوندم 😂

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
مندخودم دوس دارم بچم دختر باشه. چون بنظرم پسر مال مردمه. این همه زحمت میکشی بعد دختر مردم میبرتش...

دخترم پسر مردم میبرش .. چه فرقی داره 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
به طرفداری از اون کاربرعزیز گفتم کاربری دیگه چیه بابا مگه بیکارم دوتاکاربری بسازم عین علافا که چی ب ...

جالبه!

بهرحال حرف شما زشت و زننده بود

دختر يا پسر فرقي نداره ولي شما گفتي پسر ادامه دهنده و... راهه پدره كه اشتباه كردين

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من پسردارم ازاولم پسردوس داشتم چون هم ادامه دهنده ی نسله هم حس غروردست میده به ادم دختربزرگ کردنش س ...

عزیزدلم قربون شکلت

من اصلاااا نمی خوام باهات مخالفت کنم.

اتفاقاحتماخوب تربیت می کنی چراکه نه؟اینجاهستیم ازهم بیاموزیم خوب تربیت کنیم. اگراهل رشدنبودی که اینجانبودی.

اماعزیرم بعنوان مادرهم دختر هم پسراگرتجربه دختررانداشتی چطورازغرورش مطلعی؟

بایدازمانانت بپرسی که دختربه گلی شماداره.

ببین دخترپسرهردوماهند. نگوپسرسختیش کمتره که خیلی دردناکه یعنی ماکه پسرداریم کمترزحمت می کشیم نه والا

مگرمدرسه معین وصدتاچیزدیکه روتواین زمان میشه نادیده گرفت؟

خواهرخوبم نسل الان چه اهمیتی داره؟نام خانوادگی درکل دنیاداره به صورت اختیاری درمیاد دردنیاکشورهایی مثل ایتالیاازمادرنام خانوادگی رابه فرزندمنتقل می کنند.

می دانی یعنی چه؟یعنی من یعنی تو

یعنی ماکه زن هستیم.

اگرشمابه این خوبی نبودی پسرت بود؟حمایت ومهربانی شمانبودچه میشد؟ازدامان زن مردبه بهشت میرود. دختردوستی سنت انبیاست. همه انبیا...حتماحکمتی دارد.

ماصدتاپسرداشته باشیم بازبانو هستیم برای اینکه ازمردان اطرافمان احترام بیشتری کسب کنیم بایدبه جنسمان بیشتراحترام بگذاریم.شماخواهرزاده برادرزاده دخترداری؟حتماعاشق شماست نه؟مامان زحمت کش تون مادربزگتون اینهاهمه درجامعه مردسالارباقوانین نابرابربزرگ شدندمابایددست به دست هم دهیم.

این به نفع پسران ماهم هست. بااتکابه عدالت جبهه گیری وپرخاش کمتری دراجتماع دریافت می کنند.

دلم می سوزدماخانمهاجنسمان راتحقیرمی کنیم یعنی شماوارث پدرت نبودی حضرت زهراوارث بودباچهارده معصوم.

شمانه ماه سلامتت رابه خطرانداختی .عکسهای کودکیت راببین جه فرشته بودی والان هم هستی چون مادری.

می دانی بیشترین تک فرزندهادختردارندوبیشتربچه هایی که ازپرورشگاه می گیرنددخترند.

منزل مافاز6شهرک غرب است مدرسه ام 20سال پیش همینجابوده.اینجاکه همه بااین حرف برخوردتندمی کننددختردوستند.وبرای دختران هزینه نجومی می کنندتامعمارومهندس ودکترشوند

یامثل شما مادرنمونه یی باشند.

خواهرخوبم شایددیگران هم موجودیت خودشان رادرخطرمی بینندوگرنه اینکه  برای دخترنداشته ات نگرانی یعنی خیلی مهربونییییی

امابهت قول میدم خدابهت دختربده. خودش راه مواظبت روبهت یادمیده. دخترت شماروداره. که مثل که پشتش هستی.

کوه که جابجا نمیشه.

درضمن مادری که به بارداری نیست به خس مهربونی به تمام بچه هاست. حق بده. سایردختردارهافکرکردندمقابله ایی به فرزندشان شده.

وگرنه غرورکه برازنده مانیست.

ببخشیدعزیزم جسارت کردم. درکت کردم متوجه مهربونیت شدم نشدننویسم

من همیشه عذرخواهی می کنم مادبیرهازیادمی نویسیم.

انشالللللله عزیزم😘😘

عزیرم من خیلی دارم می خندم ازدست اینااا

باباخودمون بانوهستیم

باورکنیم درکشورهای بالغ زنان اول هوای جنس خودشون رودارن.

میشه خواهش کنم ریپلای مرادربالای صفحه بخونیدممنون میشم.

درضمن دخترپسربرای من فرقی نداره. هردوجواهرند.