2777
2789
عنوان

دختر یا پسر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 141 پست

عزیزانم

تورابه خدااین کارهارانکنید

مدافعان حقوق زنان باچندپسردارندمی دوندتاماحس برابری بکنیم. بعدمازن هستیم. من دختردارم درعوض خواهرندارم.

شمابجاش خواهردارید.

مگرالان به فامیلی افرادشناخته می شودشمابفرماییدفامیلی علوی  محمدی و...

مگرمی دونیدکیست ومال کجاست

اتفاقادختروارث صفات ژنتیکی پدرست 

یعنی من یعنی شماااا

وگرنه دخترپسرهردوجواهرندمن مادربایدلایق باشم.

درضمن من هردورادارم. پس بایدخیلی مغرورباشم؟؟؟؟

دخترمن باوزن 1680به دنیاآمدپسرم آسم دارد

مادریعنی شانه های افتاده

یعنی بخاطرفرزندت بایدزانوبزنی 

مادریعنی خداحافظی ازغروآنوقت من بگم غرورمیاره.

هرروزیکی برای مشکلی تامیک می رنه کدام غرور عزیرم

خداوندشکننده غرورهاست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جسادت چی اونوقت کنم پسر دارم کتر خاصی نکزدم اسمون زر نباریده که بابا از غار بیا بیرون ادم تربیت کن&n ...

اون وقت هر کی دختر دوست داره خیالش بابت تربیت و گور راحته. اما پسردارها باید همین الان فکر لرزش گور باشن🤨دختر پسر دست خداست. یعنی از نظر شما اونایی که دختر دارن خاصن و پسردار بی خاصیتن. مگه دست خودت بوده پسرداری که میگی کار خاصی نکردی. بی زحمت یه دختر بیار ببینیم کار خاصتوووو😑

خدا کنه خدا واست بسازه
من واقعا سوال دارم نسل پيامبر ازكدوم پسرشه؟؟؟؟!!!!!!!

آخه این چه حرفیه نصفه شبی؟؟؟؟؟ خوابت میاد خواهر برو شبیه بخواب. مگه نسل حضرت فاطمه و نسل حضرت علی داریم. حضرت علی پسر عموی حضرت محمد بوده این حرف یعنی چی؟؟؟؟؟؟

خدا کنه خدا واست بسازه
آخه این چه حرفیه نصفه شبی؟؟؟؟؟ خوابت میاد خواهر برو شبیه بخواب. مگه نسل حضرت فاطمه و نسل حضرت علی دا ...

بله نسل هاشون فرق داره

ايا نسب حضرت علي و پيامبر ازمادر و پدر يكي بوده؟؟

بحثم اينه ك اگه ژنتيكه ك خب نصف نصف ميرسه صفات

دوستمون گفتن من پسر ميخوام ك ادامه دهنده ي نسلم باشه!!اولا ادامه دهنده ي نسلش نميشه چون خودش زنه!!

ادامه دهنده ي نسل شوهرش ميشه!!!

دوما پيامبر ازپسراش ادامه اي نداره اصلا....

وجود اينهمه سيد ك همه از فرزندان حضرت زهران...نسبشون از دخترِ پيامبره

آخه این چه حرفیه نصفه شبی؟؟؟؟؟ خوابت میاد خواهر برو شبیه بخواب. مگه نسل حضرت فاطمه و نسل حضرت علی دا ...

عزیزمن

تورابه خداقدرجواهرتمان رابدانیم. خواهرمن، دختر من پسرتومگه فرق داره. همه جواهرند. مازنان چون توی فشاریم ازجامعه بایدکنارهم باشیم. جنس زن راتضعیف نکنیم.

شماپسرنداری جواهرداری بروحالشوببر کیفشوبکن

اماطوری جنس زن رابالاببرقدرت راپس فردابدانند.درکوچه وخیابان راحت ترددکنی زن بودنت افتخارباشد.

من خواهرندارم شماهم مثل خواهرمن

میشه بگی من چه کارخاصی کردم هم دختردارم هم پسر؟

یک تارموی فرزندم کم بشه بایدزانوبزنم. قلدری وغروربه مادرهانیامده ازاین همه دلگیرند.

من تنم ازاین حرفا نی لزره. ده سال هم دانشگاه درس خوندم والاهمینطوری یکروزسردرددارم یک روزدل درد. هفته میش یک سنگ افتادروی ماشین.

من دخترم آنجابودیم خونریزی مغزی کرده بودیم الان مرده بودیم

بعدحرف ازغروربزنم؟

شماخانم فهمیده یی هستیدحرفات هم درسته. لطفاپست بالایی من هم خطاب به خانم شادمهربخون.

حسادت!! الان افكار شما اينه من نوعي به پسر داشتن حسودي ميكنم!😐 شما كلا از دست رفتي هاي وااقعا از ...

بی زحمت شما هم حتما یه سری به خودتون بزنید. چطور نظر اون خانم برای شما بد بود و تحملشو ندارین با اینکه واقعا دارین ناحق حرف میزنید. اما نظر خودتون از اعماق وجود متفکرهای عالم میاد. شما مغزتون پوچه خانم خود شیفته

خدا کنه خدا واست بسازه
بله نسل هاشون فرق داره ايا نسب حضرت علي و پيامبر ازمادر و پدر يكي بوده؟؟ بحثم اينه ك اگه ژنتيكه ك ...

وای خدا ..باور کن الان که هیچ فکر کنم تا دوروز دیگه خواب از سرم پرید با این حرفتون. چرا از کاه کوه میسازین. الکی اسم ائمه رو میارین. مگه ما فقط یه پیامبر داریم. و چون حضرت فاطمه نسلشون ۱۴ معصوم هستن یعنی دختر بر پسر ارجحیت داره؟ بابا ما ۱۲۴ هزار پیامبر داریم. نزن این حرفو خواهر من نزن.....

خدا کنه خدا واست بسازه
وای خدا ..باور کن الان که هیچ فکر کنم تا دوروز دیگه خواب از سرم پرید با این حرفتون. چرا از کاه کوه م ...

كجاي حرف من اين بود ك دختر بر پسر ارجحيت داره؟؟؟!!!!

گفتم اين جمله ي پسر ادامه دهنده ي نسله،غلطه،اينم مثالش

متوجه علت جوش و خروش شما نميشم

❤️🌈افرادی که دختردوست دارندرادوست دارم؛ چون رنگ وبوی روشنی وعشق ومهربانی دارند؛

❤️🌈افرادی که دختردوست دارندرادوست دارم چون می دانم حقیقتافرزنددوست دارندکودک دوست دارندووقتی دختردوست دارندمی توانندبه پسرخودنیزعاشقانه عشق بورزند؛

❤️🌈افرادی که دختردوست دارندرادوست دارم چون آینده نگرند؛

❤️🌈افرادی که دختردوست دارندرادوست دارم چون معنای لطافت رامی فهمندواهل معاشقه اند؛

❤️🌈افرادی که دختردوست دارندرادوست دارم چون اگربانویند بااین شیوه احترام به خودراتوسعه می دهندواگرمردنداحترام به مادروخواهروعزیزان خودرابه همگان می آموزندجلوی هرتعرض وتوهینی رانسبت به خودازجانب مردان نزدیک خودمی گیرند ؛

❤️🌈افرادی که دختردوست دارندرادوست دارم چون متعالی ترند.کاردان، پرمایه ومدبرندوآینده زیباتری باحضورشان ساخته می شود...