2777
2789
عنوان

دختر یا پسر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 141 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

براي شما چرا سوخت عزيزم!! كاربري خودشون هستين؟😐

دقیقا الان مطمئن شدم که از خود خود پشت کوه اومدین. پشت کوهی جان برو اول افکار خودتو درست کن بعدش بیاین برای بقیه منبر بازی در بیار. واقعا حسادت چیکارا میکنه🙄🙄

خدا کنه خدا واست بسازه
منم مثل تو پسر دارم حسرت ندارم که خنده کذایی  میذاری  ولی تخم دوزرده  هم نذاشتیااااا ...

والا منم پسر دارم آرزومه دختر هم داشته باشم. نمیدونم چرا بعضیها انقدر بیرحمانه حرف میزنن در مورد جنسیت خودشون 

ادامه دهنده نسل یعنی چی!!!!!!! هم پسر هم دختر نصف ژناشونو از مادر میگیرن نصفشو از پدر

منکره 46 کروموزوم هستن که نصف نصفه 

از این ادما که میگن بچه مال خانواده مرد هست فقط

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
دقیقا الان مطمئن شدم که از خود خود پشت کوه اومدین. پشت کوهی جان برو اول افکار خودتو درست کن بعدش بیا ...

حسادت!!

الان افكار شما اينه من نوعي به پسر داشتن حسودي ميكنم!😐

شما كلا از دست رفتي هاي وااقعا از دست رفتي مغزت نه تنها كوچيكه به كل خاليه 

براي خودت ميگم يه فكري به حال مغزت بكن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دقیقا الان مطمئن شدم که از خود خود پشت کوه اومدین. پشت کوهی جان برو اول افکار خودتو درست کن بعدش بیا ...

جسادت چی اونوقت کنم پسر دارم کتر خاصی نکزدم اسمون زر نباریده که بابا از غار بیا بیرون ادم تربیت کن  پس فردا تو گور نلرزی

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
بزار برو پای ائمه رو وسط نکش بد دهن 

من کشیدم وسط یاشماها .خدادختراتون و براتون نگه داره 

دیگه قرارنشد عقده هاتون وبه هرقیمتی خالی کنین.

یک کلام ختم کلام دخترخوبه ولی پسر بهتره😂😂😂😂😂

اینو از لج همه ی شماهایی که بی ادبی میکنین گفتم