2777
2789
عنوان

دختر یا پسر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 141 پست
پشت کوه که فکر نمیکنم ولی حس میکنم از این ادمایی هستن که هرچه باداباد مثلا 20سال دیگه باید ببینی چی ...

واي بحال اون بچه اي كه اينجور ادما تربيت كنن 😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالاچون من پسر بیشترازدختر دوس دارم باید موردغضب خداوندقراربگیرم؟؟؟الله اکبر

نه از اینکه  میگی  نسل از پسر میره جلو  وتعصب خاص نسبت به پسر

نسل امامان از حضرت زهرا رفت جلو

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
اين حرفايي كه شنيدم جدي ٥٠سال پيش پشت كوهي ها ميگفتن كسايي كه نه سواد داشتن نه عقل😐

وووووو....شما چند سالتونه مادر بزرگ پنجاه ساله🤔🤔

خیلی خوب خبر از پشت کوه دارینا.....

خدا کنه خدا واست بسازه

میدونم دخترداشتن خیلی خوبه خدابه همتون ببخشه انشالا خوشبخت بسن 

ولی ایشالا پسرهم بهتون بده که اینجوری نپرین به امثال من

و درآخرهم بایدبگم اگه جنبه ندارید وارد اینجورتاپیکا نشید چون هرکس نظرشخصیشومیگه و خوداستارترهم گفته بود که نگید فرقی نداره

خدانگهدارهمتون شادباشید😂😂😂

وووووو....شما چند سالتونه مادر بزرگ پنجاه ساله🤔🤔 خیلی خوب خبر از پشت کوه دارینا.....

براي شما چرا سوخت عزيزم!!

كاربري خودشون هستين؟😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

میدونم دخترداشتن خیلی خوبه خدابه همتون ببخشه انشالا خوشبخت بسن  ولی ایشالا پسرهم بهتون بده که ...

منم مثل تو پسر دارم حسرت ندارم که خنده کذایی  میذاری 

ولی تخم دوزرده  هم نذاشتیااااا

همه زاییدن بلدن 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
منم مثل تو پسر دارم حسرت ندارم که خنده کذایی  میذاری  ولی تخم دوزرده  هم نذاشتیااااا ...

والا منم پسر دارم ولی بت نکردم بچمو

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

به نظرم دختر و پسر هردو امانت خدا هستن دست پدرو مادر

هیشکدوم هم نمی‌مونه برا والدین

امما اینکه یه خانومی جنسیت پسر رو خوب بدونه پس خودش رو بی ارزش کرده در مقابل اگه یه آقایی هم خودشو برتر از جنسیت خانوم ها بدونه به هرحال برا کامل شدن همین خانوم هست گزینه مکمل 

پس اصلا برتریت معنی نداره

وووووو....شما چند سالتونه مادر بزرگ پنجاه ساله🤔🤔 خیلی خوب خبر از پشت کوه دارینا.....

خخخخ ایول.

میگن نسل ازحضرت فاطمه رفت جلو 

استغفراالله

اون حضرت فاطمه بود نه دخترای امروزی که هرغلطی میخوان میکنن البته بجز یه سری استثنا که تعدادشون خیییییییلی کمه

من پسردارم ازاولم پسردوس داشتم چون هم ادامه دهنده ی نسله هم حس غروردست میده به ادم دختربزرگ کردنش س ...

ادامه دهنده نسل یعنی چی!!!!!!! هم پسر هم دختر نصف ژناشونو از مادر میگیرن نصفشو از پدر