2777
2789
عنوان

دختر یا پسر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 141 پست
😂😂😂😂خیلی خوب گفتی

اين حرفايي كه شنيدم جدي ٥٠سال پيش پشت كوهي ها ميگفتن كسايي كه نه سواد داشتن نه عقل😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من پسردارم ازاولم پسردوس داشتم چون هم ادامه دهنده ی نسله هم حس غروردست میده به ادم دختربزرگ کردنش س ...

واقعا من فکر نمی‌کردم دیگه تو دهه نود کسی به این فکر کنه که پسر غرور میاره

خیلی عذر می‌خوام شما با این حرفتون دارین ارزش خودتون رو میارید پایین چون به عنوان یه مادر شما جنسیتتون مونث هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم پسر دارم دخترم دارم  ولی این افمار شما افکار ترسناکی هست از غضب خدا بترس دخترا ماهن جیگرن ...

حالاچون من پسر بیشترازدختر دوس دارم باید موردغضب خداوندقراربگیرم؟؟؟الله اکبر

پشت كوه بزرگ شدين شما؟😐

پشت کوه که فکر نمیکنم ولی حس میکنم از این ادمایی هستن که هرچه باداباد

مثلا 20سال دیگه باید ببینی چی تربیت کرده و بزرگ کرده

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

دختر و پسر نعمت و رحمت خدان  اینقدر با پسرداشتن حس غرور نکنین حضرت ایوب هم ب پسراش مغرور شد ک خدا تو چشم بهم زدنی همشونو ازش گرفت خدا همه بچه ها رو عاقبت بخیر بکنه چ دختر چ پسر

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

من هم دوتاشو دارم

باباتوروخدااینطوری نگو گریه ام گرفت

نمی تونم نگم هردوتاش 

خب حرف زدن وادااصول دخترشیرین تره. دخترمهربونیاش واینکه توآغوشت بگیره ارزش همه دنیاروداره.

اماپسرهم  خیلی خوبه. نگاه معصوم پسرمووقتی ناراحتم می کنه اصلانمی تونم ازجلوی چشمم حذف کنم.

هرگل یک بوئی داره

هردوتاشون  ببوس ودرآغوش بگیرواززندگیت باهاشون لذت ببر.

دختر و پسر نعمت و رحمت خدان  اینقدر با پسرداشتن حس غرور نکنین حضرت ایوب هم ب پسراش مغرور شد ک خ ...

آمین حالا جدا از این بحث دعا کنید خدا واسه ی دخترم یه داداش بده آخه خیلی داداش دوس داره 

منم از اول دلم پسر میخواست بچه ادلم پسر شد دومی برام مهم نبوددیگه

تا  اینکه دختر شد وای خدای من مگه میشه اینقدررررر عشق، اینقدر نفس

بغلش مبکنم میبوسمش از خودم خجالت میکشم

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
پشت کوه که فکر نمیکنم ولی حس میکنم از این ادمایی هستن که هرچه باداباد مثلا 20سال دیگه باید ببینی چی ...

به کوری چشم حسود خوب تربیتش میکنم باکمک خدا .

شما الانتو بچسب نگران ۲۰سال دیگه ی من نباش بای

حالاچرا دختر دار ها واسم جبهه گرفتن؟؟؟؟😁😁😁😁

دقیقا گل گفتین.....خیلی زورشون آورده.....بابا نظرشو گفته دلیل نمیشه شما خوشتون بیاد. شاید خیلی ها هم با نظرشما مخالف باشن🤨

خدا کنه خدا واست بسازه
آمین حالا جدا از این بحث دعا کنید خدا واسه ی دخترم یه داداش بده آخه خیلی داداش دوس داره 

ایشالله ی پسر سالم و صالح خدا بهت بده،هرچی خودش صلاح بدونه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
به کوری چشم حسود خوب تربیتش میکنم باکمک خدا . شما الانتو بچسب نگران ۲۰سال دیگه ی من نباش بای

از افکارت کاملا مشخصه موفق باشید در راه تربیت کوه غرور و افتخارتون

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
پشت کوه که فکر نمیکنم ولی حس میکنم از این ادمایی هستن که هرچه باداباد مثلا 20سال دیگه باید ببینی چی ...

آفرین ن میگه راحته  پسر بزرگ کردن از ایناس که پسرو ول میده تو کوچه بازار 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت