2821
2789
عنوان

ترس پسرم

737 بازدید | 20 پست

سلام خانما لطفا اگر تجربه دارید کمکم کتید پسر ۴ سال و نیمه دارم ک خیلی بیش از حد ترسو هست من اجازه دستشویی رفتن و حمام رفتن و اینا ندارم اگر ببینه ک بخوام برم تو اتاق زود میدوه دنبالم یعنی هر چی بگم کم گفتم مشاورم بردم ولی میگه اظطراب جدایی داره در صورتیکه من مادرشم باهاشم از صبح تا شب میفهمم اینکار اظطراب جدایی نیست این ترس و وحشت داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در مورد تریبت فرزند مطالعه کنید و از مشاورای دیگه هم کمک بگیرید

یه جایی خوندم که اگه به بچه ها توی هر سنی موقعی که میخوای تنبیه یا دعواش کنی از جمله های زیر استفاده کنی اینطوری میشن:

از لولو و جن و اینا بترسونیشون

بندازیشون توی اتاق جدا یا جایی که تنبیه شن

بهشون بگی که اگه فلان کارو کنی من دیگه دوستت ندارم یا من دیگه مامانت نیستم

بهشون بگی تو بچه من نیستی

یا با بقیه مقایسه شون کنی

یا حتی مثلا موقع دعوا با همسرتون بگی که من میذارم از این خونه میرم یا همسرتون اینو بگه

عزیزم بچه شما احساس امنیت نداره. راجع به ایجاد حس امنیت توی بچه ها توی اینترنت سرچ کن و مطالعه کن. انشالله که با تجدید رفتار شما و همسرتون حتما این ترسش از بین میره.

خوب وقتی ازش میپرسین از چی میترسه چی جواب میده؟؟؟

مبعضی وقتا فقط میگه میترسم و بعضی وقتام میگه اآدما منو میبینن هر چی میگم کسی تو خونه جز من و تو نیست قبول نمیکنه

اصلن تلاش نکنید بهش بگید این که ترس نداره....  ترسشو باور کنید و بهتره با قصه یا سوم شخصی که اون هم میترسه و کم کم ترسش بر طرف میشه شروع کنید.... مثلن یه 

عر وسکی یا شخصیتی که دوست داره بگید ای بابا اونم میترسه و بعد کمکم ترسش میریزه....

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
در مورد تریبت فرزند مطالعه کنید و از مشاورای دیگه هم کمک بگیرید یه جایی خوندم که اگه به بچه ها توی ...

باور کنید اصلا نمیترسونمش ولی واقعا دارم عذاب میکشم بخدا مستاصل شدم چون مشاورم راهکاری نداره

همینکه بفهمه سرزنشش نمیکنید و مدام نمیگید نباید بترسه احساس امنیتش هم بیشتر میشه...

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
باور کنید اصلا نمیترسونمش ولی واقعا دارم عذاب میکشم بخدا مستاصل شدم چون مشاورم راهکاری نداره

شاید شما اینکارو نکردی ولی مثلا همسرتون یا یکی ترسوندتش

یا توی یه فیلمی دیده و توی ذهنش مونده

برو سامانه مشاوره مجازی بهزیستی

مشاوره رایگان میدن بهت

همینکه بفهمه سرزنشش نمیکنید و مدام نمیگید نباید بترسه احساس امنیتش هم بیشتر میشه...

ن بهش نمیگم تو ترسویی ولی خودم دارم عذاب میکشم ی دستشویی اجازه ندارم برم

بهش بگید اشکال نداره میترسه... شما هم مثلن از سوسک می ترسید.... اصلن ترس چیز بدی نیست....

من فقط میدونم بعضی چیزا مستقیمن برطرف نمیشه ....  غیر مستقیم از طریق شاد کردنش به روشای مختلف.... پر کردنه ذهنش با چیزای شاد و هیجان انگییز... القا کردنه حس شکر گذاری و خوشحالی و .....

کارایی از این قبیل در واقع باید برای ترسش جایگزینی از حسای دیگه ایحاد کنید....

ببخشید تو گوگل باید سرچ کنم؟؟

اره عزیزم. سرچ کن سامانه مشاوره مجازی بهزیستی کشور

برو توی سایتش ثبت نام کن

من تاحالا ازش مشاوره گرفتم خوب بوده

افرین بهت تبریک میگم که اینقدر مادر خوبی هستی که دغدغه تریبیت صحیح بچه تو داری😘

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز