2821
2789
عنوان

ترس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 20 پست

براش یه چیز خاصی بدید مثل گردنبند دست بند یا قران گردنی خلاصه یه شی که میتونه همیشه باهاش باشه بهش بگید این قدرت خاصی داره میتونه از تو محافظت کنه قدرت داره و تورو در امان نگهمیداره گاهی برای اینکه کودک اطمینان خاطر پیدا کنه لازمه که این کارو بکنیم پس دروغ گفتن و قولش زدن نیست 

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش بگید اشکال نداره میترسه... شما هم مثلن از سوسک می ترسید.... اصلن ترس چیز بدی نیست.... من فقط می ...

من تو نزدیکام تجربه داشتم همین حس شما که دوست دارین بچتون زودی خوب بشه و راحت بشین سرشار از انرژیه منفیه برا بچتون ولی همینکه رهاش کنید و سعی کنید اصلن برا خودتون و بچتون مهم نباشه خیلی خوبه... و یه جورایی فرزندتون فرصت میکنه فراموش کنه ترسشو.... همه چی با بازی و قصه شدنیه....

بعد هم یه توصیه دوستانه براش دعا کنید ... دعای مادرانه در حق فررزند.... اینم تاثیر گذاره...🌷🙂

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life