2777
2789
عنوان

کمک...

226 بازدید | 19 پست

با شوهرم بحثم شد... برگشت به من گفت تو تا حالا حالِ منو خوب نکردی تو زندگی چند بارم گفت .... بعد که یه مثال براش زدم حالا عذر خواهی کرد و حرفش رو پس گرفت... ولی حرفش به دلم خورده نمیتونم فراموش کنم دلم به حال خودم سوخت اینهمه فداکاری کمک کردن از خودگذشتن اخرش هم اینطوری بهت بگن... حرفش تو سرم میپیچه ... دیگه دلم نمیخواد خوب باشم و فداکاری کنم... 

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

فراموش نکنی چیکار کنی 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفت انچنان محبتی بهم نکردی... خیلی توقعی هستِ... میخواستیم با مادرم بریم خونه فامیلمون بهش گفتم میای گفت نه... منم با مادرم رفتم و بهش گفتم که میرم..حالا میگه چرا رفتی من بهت نگفتم برو... میگم بهم نگفتی که نرو... میگه نپرسیدی... سرم داره میترکه

گفت انچنان محبتی بهم نکردی... خیلی توقعی هستِ... میخواستیم با مادرم بریم خونه فامیلمون بهش گفتم میای ...

حالا باز خوبه پس گرفته 

من خونم پرِ صنایع دستیم بود همه جا وسایل دست سازم بود اشپزی خوب مهمون داری عالی

ترشی لواشک و همه چیمم خونگی بهم میگفت کاش یکم هنر داشتی😂

پسرم❤👦

عزیزم مردا همشون همین طورن شوهر من ماشین زیر پامونو تو این‌وضعیت بارداری من فروخت کلی زیر قرض رفت فشار مالیش رو من بود از همه چیم گذشتم‌ نه تفریحی نه خریدی نه گشت و گذاری بعد برا خونه ۲۰ تومن کم داشت از خواهرش قرض کرد عید جلو همه خانوادم در اومده میگه اجیم منو خونه دار کرد منم‌این‌وسط پشم

یارب نظر تو برنگردد
عزیزم مردا همشون همین طورن شوهر من ماشین زیر پامونو تو این‌وضعیت بارداری من فروخت کلی زیر قرض رفت فش ...

درکت میکنم... بی چشم و رویی خیلی اذیت میکنه ادم رو