2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ذخیرت چند بود؟ چندسالته مگه؟؟؟ اصلا خودتو درگیر قرص نکن دکتر باید خیلی خنگ باشه با قرص شروع کن ...

آره چقد سونو شدم چقد هزینه کردم فقط عکس رنگین دید گفت باید سریع به خودت برسی 

...... 
منم میگن مراکز دولتی با تجربه ترن بهتر نتیجه میگیری ولی من دکترم خیلی خوب و دلسوزه دلم نمیاد برم ذخ ...

امروز سونو کرد دوباره فرستاد آزمایش ذخیره تخمدان حساب کردم همین امروز نزدیک ششصد خرحج کردم

...... 
نه لوله ها باز رحمم خوبه فقط به خاطر قرص کیست زدم یعنیذشانس ندارم حالا باید قرص جلو گیری بخورم

خوب خداروشکر فدا سرت واقعا هزینه ها خیلی زیاده ولی ان شالله به حق فاطمه زهرا مادر میشی این سختی ها هم میگذره منم یبار امپول زدم ولی ازاد سازی نشدم چون همسرم نبود شد کیست 40 سانت یه دوره ال دی خوردم کامل دفع شد

ما آبادانیا   
من بیست و هشت بهم هسم ذخیره تخمدان تو درمانگاه انجام دادم ۱/۹۸بود حالا عصر دوباره گفت برو آزمایش ذخی ...

دکتر واسه من ننوشته چرا.فقط fsh دادم

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    
خوب خداروشکر فدا سرت واقعا هزینه ها خیلی زیاده ولی ان شالله به حق فاطمه زهرا مادر میشی این سختی ها ه ...

عزیزم به خدا دیگه خسته شدم میگم اگه میخوای بشه تا حالا شده بود هیچ وقت فکر نمی کردم کارم به لقاح مصنوعی برسه حالا میگم دیگه حتما هرجورشده باید ی کاری کنم iui. هم نشه اون یکی انجام میدم اولش فکر کردم شوهرم راضی نمیشه حالا بهش گفتم گفت باشه هرکاری دکتر گفت انجام میدم اولش اصلا باورم نمیشد

...... 
عزیزم به خدا دیگه خسته شدم میگم اگه میخوای بشه تا حالا شده بود هیچ وقت فکر نمی کردم کارم به لقاح مصن ...

من تازه شرو کردم شوهرم میگه یکم صبر کن شاید طبیعی شد اگه چندماه گذشت بعد میریم سراغ چیزای دیگه

ما آبادانیا   
دکتر واسه من ننوشته چرا.فقط fsh دادم

باید بهش بگی بعضی دکترا خیلی بیشعورن خیلی وقت تلف میکنن ذخیره تخمدان حتما باید انجام بدی حتما بگو برات بنویسه

......