2777
2789
برا تقویت تخمدان هست که فولیکولت بزرگ بشه بیشتر برا کسایی میدن که ای یو ای میخوان کنن ولی روزش نظر ه ...

آره عزیزم منم می خوام انجام بدم ولی ماه بعد این ماه کیست داشتم گفت قرص جلوگیری بخور پودرم داد ولی نمی دونم از کی بخورم

...... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمکت ازاد نشد شد کیست؟؟؟hcgزدی؟

ماه قبل کلومفین استفاده کردم شد کیست دکترم عوض کردم رفتم ی دکتر خوب دیگه اون سونو کرد گفت کیست داری ذخیره تخمدان ام کمه چرا زود برات کاری نکردن انقد اعصابم خورده هرساعت ی چی میگن گفت شاید نیاز به ivf. داشته باشی

...... 
ماه قبل کلومفین استفاده کردم شد کیست دکترم عوض کردم رفتم ی دکتر خوب دیگه اون سونو کرد گفت کیست داری ...

عزیزم ذخیرت چند بود؟ چندسالته مگه؟؟؟ اصلا خودتو درگیر قرص نکن دکتر باید خیلی خنگ باشه با قرص شروع کنه حداقل امپول میداد بهت بنظرم امپولم وقت تلف کردنه باید خیلی صبر کنی تا جواب بده اونم برا کسی که وضعیتش متوسطه

ما آبادانیا   
چند سالته اسی

من بیست و هشت بهم هسم ذخیره تخمدان تو درمانگاه انجام دادم ۱/۹۸بود حالا عصر دوباره گفت برو آزمایش ذخیره تخمدان خصوصی رفتم انجام دادم شد صد و هشتاد پودر و ی بسته قرص جلو گیری شد دویست وهشتاد

......