2777
2789
عنوان

پیازدرمانی

328 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

من تازه عضو شدم دوساله تو اقدامم نتیجه نگرفتم عکس رنگی گرفتم گفتن چسبندگی جزیی رحم دارم دکتره10تاپنی سیلین داد زدم الان میخا پیازدرمانی روامتحان کنم

بودن افرادی ک مشکل منو داشته باشن و باپیازنتیجه گرفته باشن ؟؟

امروزم میخاس برم دکتر نرفتم 

ممنون از لطف و راهنماییتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت رنگشه؟ سفید یا قرمز نیست،زرده من قبلا استفاده می  کردم،برای کیست و عفونت خیلی خوبه

عزيزم منم كيست تخمدان دارم ٧ سانت بود شده ٣ سانت 

شما هم كيست تخمدان داشتين؟

ميشه راهنماييم كنيد چجوري استفاده كردين منم تو اقدامم منتظر ني ني هستم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزيزم منم كيست تخمدان دارم ٧ سانت بود شده ٣ سانت  شما هم كيست تخمدان داشتين؟ ميشه راهنماييم ك ...

من همیشه کیست داشتم

یه مدت پیاز درمانی کردم خیلی خوب بود ولی وقتی ترک میکردم دوباره بر میگشت چون رعایت سردی و گرمی نمی کردم تو غذاهام

چند سال هم بود که تو اقدام بودم،البته من به غیر از کیست چسپندگی هم داشتم

اخرش وقتی خیلی خسته شدم از وضعیتم و بچه دار نشدنم تصمیم جدی گرفتم برای اصلاح غذاهام

وقتی سونو می دادم و دکتر می گفت کیست داری قرص جلوگیری می خوردم،مثلا دو ماه قرص می خوردم و دوباره سونو می دادم،می دیدم برطرف شده و می رفتم تو اقدام ،ولی باز باردار نمیشدم و بعد چند ماه دوباره کیست....

برای همین ورزش مرتب رو به طور جدی شروع کردم،یعنی هرروز ورزش می کردم،سردیجات و گذاشتم کنار ،یا اگه می خوردم حتما با مصلحش می خوردم،(مثل لبنیات که خیلی خیلی کم می خوردم،اگر هم مثلا شیر می خوردم حتما با عسل،ماست رو با نعنا،پنیر رو با سیاه دونه و گردو،سالاد شیرازی رو با روعن زیتون زیاد و نعنا خشک و بدون آبلیمو ،چایی رو با دارچین‌خیلی زیاد و خیلی چیزای دیگه،توی پریودمم حموم نمی رفتم برعکس قبلا که زیاد می رفتم)

علت کیست سردی رحمه،که اگه رژیم غذاییتو اصلاح کنی و ورزش کنی مطمئن باش نتیجه می گیری،این تجربه من بود،تجربه سختی که ارزش دختر گلمو داشت

پیاز درمانی خیلی خوبه ولی من با ورزش و خوردن گرمیجات نتیجه گرفتم،منم چسپندگی و کیست داشتم

چه ورزشی .؟؟وگرمیجات چی مثلا؟؟چسبندگیتون رفع شد وباردارشدین؟؟

من همیشه کیست داشتم یه مدت پیاز درمانی کردم خیلی خوب بود ولی وقتی ترک میکردم دوباره بر میگشت چون رع ...

عزيزم ممنونتم خدا دختر گلتو برات نگه داره،منم شرايطم مثل شماست ولي اضافه وزن ندارما بايد بازم ورزش كنم؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزيزم ممنونتم خدا دختر گلتو برات نگه داره،منم شرايطم مثل شماست ولي اضافه وزن ندارما بايد بازم ورزش ك ...

منم اضافه وزن نداشتم،ولی ورزش هم کیستمو رفع کرد هم چسپندگیم

سردی گرمی رو هم‌خیلی دقت کن

ممنون گلم،ان شالله خدا به شما هم اولاد سالم و صالح عطا کنه

چه ورزشی .؟؟وگرمیجات چی مثلا؟؟چسبندگیتون رفع شد وباردارشدین؟؟

بالا برای اون دوستمون توضیح دادم راجبه سردی و گرمی

،ورزش هم هرچی،آمادگی جسمانی،آیروبیک،دو،هر ورزشی که بالا پایین زیاد بپری و عرق کنی

بله،من با رعایت سردی گرمی و ورزش مرتب هم چسپندگیم رفع شد هم کیست و هم باردار شدم

منم اضافه وزن نداشتم،ولی ورزش هم کیستمو رفع کرد هم چسپندگیم سردی گرمی رو هم‌خیلی دقت کن ممنون گلم، ...

عزيزم ممنونم ازت خيلي اميدوارم كردي،

چشم منم ديگه سعي ميكنم هم ورزش و هم خوردن گرميجات رو شروع كنم،

ي سوال ديگم داشتم (ببخشيد خيلي اذيتت كردم با سوالام) 

شما بعد از چند وقت كه اينارو رعايت كردين باردار شدين؟

عزيزم ممنونم ازت خيلي اميدوارم كردي، چشم منم ديگه سعي ميكنم هم ورزش و هم خوردن گرميجات رو شروع كنم، ...

خواهش می کنم،من کاملا حال شما رو درک می کنم

من کلا دکترا بهم گفتن باردار نمیشم طبیعی(۵ سال نازایی داشتم)،باید لاپاراسکوپی کنم،لوله هامو در بیارم بعد آی وی اف شم،اونم ۵۰ ۵۰ ست،نصف سیکل آی وی اف رو  هم رفتم ولی وسطاش حالم بد شد و دیگه انجام ندادم

ولی امیدمو از دست ندادم،گفتم من حتما باردار میشم

برای همین ورزش و رژیم غذایی رو خیلی محکم و با اراده شروع کردم،فک کنم یکسال بعدش باردار شدم،البته به خاطر کیستام قرص می خوردم برای همین بارداریم طولانیتر شد،فک کنم اگه قرص نمی خوردم زیاد ،زودتر هم باردار میشدم،ولی چون سابقه پارگی و جراحی کیست داشتم خیلی میترسیدم،برای همین قرص می خوردم