2777
2789
عنوان

پیازدرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 24 پست
منم اضافه وزن نداشتم،ولی ورزش هم کیستمو رفع کرد هم چسپندگیم سردی گرمی رو هم‌خیلی دقت کن ممنون گلم، ...

ببخشید یعنی بعد از 14 پریود و تخمک گذاری و موقع اقدام همش ورمی میخوردی و ورزش میکردی آخه اگه بچه تشکیل شده باشه نمیفته من ازاین میترسم

خدایا شکرت انشاالله همه چی خوب پیش میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یعنی بعد از 14 پریود و تخمک گذاری و موقع اقدام همش ورمی میخوردی و ورزش میکردی آخه اگه بچه تشک ...

نه آخه من مشکل داشتم مطمئن بودم که باردار نیستم،بعدشم تو اقدام اگه ان شالله بگیره که هنوز چیزی نیست بخواد بیفته،میتونی نزدیکای موعدت کمش کنی خوردن گرمی و ورزش رو

پریودتم منظم بود؟؟

اره 

جوری منظمه ک قشنگ همون روز میشم 

خیلی کم پیش میاد عقب جلو بشه 

ترشحاتمم معمولی بود سوزش و خارشم خبری نبود نمیدونم از کجا اومد چسبید ب ما 😅والاه 

البته مال من گف چسبندگی ریز و جزیی دارم 

لوله هامم بازه تخمکم ازاد میکنم نمیدونم کجا میرن بنده خدا تخمکام 

😮

اره  جوری منظمه ک قشنگ همون روز میشم  خیلی کم پیش میاد عقب جلو بشه  ترشحاتمم مع ...

منم فک کنم باید برم عکس رنگی بگیرم چون مشکلی ندارم و باردار نمیشم...

دارو هم بهتون دادن؟؟

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
منم فک کنم باید برم عکس رنگی بگیرم چون مشکلی ندارم و باردار نمیشم... دارو هم بهتون دادن؟؟

اره قرص کلومفین و امپول دادن برا تخمک گذاری 

تخمکم ازاد میشه معلوم نی کجا میره