2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

783 بازدید | 47 پست

من ی ماهه عروسی کردم 

مستاجریم خیلی حس بدیه 

ایکاش ی ۴۰ متری بود ولی مال خودمون بود

شوهرم دوتومن میگیره ی تومنش میره برا اجاره ی تومن دیگش صرف خورد و خوراک میشه اصن پس انداز نداریم 

همش ترس و نگرانی دارم 

با این اوصاف بچه هم تا ۳ ۴ سال دیگ نمیشه بیاربم

صبر كن عزيزم چقدر عجله داري ايشالا زندگيت پيشرفت ميكنه من با دوتا بچه البته يكي داره مياد 

مستاجرم تازه سقف خونمونو ساختيم كلي كاراي توش مونده 

زمان بده همه چي با قناعت و فرصت درست ميشه

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم همش دوس داره خوب بخوره 

وقتی میاد خونه همه جارو چراغونی میکنه تمام لامپا روشن ازونور تی وی روشن گوشی ب شارج لب تاب ب شارج 

اصلا چیزی از صرفه جویی نمیدونه 

هرچی خوراکی باشه تمومش میکنه میره 

میرع حموم میاد میبینم صابون نصف شده و خیلی چیزای دیگ 

دوس داره همیشه تو بهترین باشه ولی خب کی بدش میاد ولی من دوس داشتم یکاری میکرد این ی تومنش حداقل ۳۰۰ تومنش پس انداز میشد 

بنده مستاجر زیاد ناراضی نیسم.خدا بزرگه.از هیچی یا با فامیل بودنو جنگ اعصاب بهتره.شوهرمم ۱۵۰۰ میگیره ۵۰۰ تا ۶۰۰ کرایه و قبض

برج ۴ موعده.دعاکنین بتونیم دوباره بشینیم اینجا.جهازم حیفه هی جابجاشه.فقطم ۴ تومن جم کردیم ببینیم قبول میکنه

ماتو ارزونی بود اجاره کردیم.خداکنه بالانبره.خدابزرگه برای همه

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘
صبر كن عزيزم چقدر عجله داري ايشالا زندگيت پيشرفت ميكنه من با دوتا بچه البته يكي داره مياد  مست ...

اخه شوهرم وقتی مجرد بود حقوقش دو تومن بود الانم باز دو تومنه چه پیشرفتی تا دوسال دیگ هم شاید سیصد تومن حقوقش زیاد بشه

عزیزم همه یه جور گرفتارن

البته بگم خودم مستاجرم

اما بدون هیچ کس راضی نیست

یکی دنبال همون پول پیشه که مستاجر بشه

یکی مثل شما میخاد صاب خونه بشه شده حتی ۴۰متری

اونیم که چهل متری دارع میخاد بزرگترشو بگیرع

میبینی همه به نوعی ناراضی هستیم

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  
مستاجر نیستم عزیز ولی نزدیک ماهی 10 میلیون داریم قسط میدیم. هر کسی به نوعی گرفتاره این روزا. بازم ال ...

خوش به حالتون چقدر درآمد دارین که فقط ۱۰ تومن قسط میدین مستاجرم  نیستین  ماشالله😐

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

ما هم مستاجریم ولی ۵سال ۵۹ متری بودم زندگی نکردم اصلا الان اومدم خونه بزرگ میفهمم زندگی یعنی چی تو هم سعی کن خسیس بازی در نیاری ولی درست مصرف کردن را یاد بدی انتظاراتت به همسرت بگی با سیاست باعث میشه بیشتر به تکاپو بیفته از خودتم کم نزار شوهررو بد عادت نکنی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

ماهم پنج ساله مستاجریم،پول داریم یه خونه ۶۰ متری بخریم ولی ترجیح میدم خونه اجاره ای باشه ولی بزرگ و دلباز باشه همون جوری که میخوام الان یه خونه ۱۲۰ متری رهن کردیم اصلنم دغدغه خونه ندارم،از زندگیت لذت ببر بالاخره یه روزی هم خونه دارمیشید،این روز ای خوب رو با این فکرا خراب نکن،سعی کن کم کم پس انداز کنی تابتونید یه خونه رهن کنید که ماه به ماه اجاره ندید،اگه اجاره ندی همون مثل خونه خودته،ماهم سال اول زندگی اجاره میدادیم پس انداز کردیم رهن کامل خونه گرفتیم یدونه بچه هم دارم تازه به فکر دومیم هستم😁همه چی که خونه نیست از الانت لذت ببر