2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 47 پست
اره.ولی شوهرم نزدیک ۳۰ هس.خودم میخام کنکور بدم امسال.لطفانگین تو سایت چه میکنی. ایشالامعلم شم یا حد ...

اشکال نداره عزیزم

ان شاالله میری سر کار و کمک خرج زندگیتون میشی

منخودم توی دوران مجردیم خونه هم خریده بودم

۲۱ سالگی کارمند شدم و الانم واقعا کمک خرج زندگی هستم

حقوق شوهرم بیشترش واسه قسط میره

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

من 9سال عروسی کردم با اینکه شوهرم خوبه، خودم چند سال کار کردم با یه بچه 5ساله هنوز مستاجرم ،

اما راضیم ،از اینکه مستقلیم و کسی چیزی نمیگه بهمون خیلی بهتره 

اولش رهن خونه نداشتیم کرایه میدادیم اما وام گرفتیم بعدشم پس انداز کردیم الان خداروشکر حداقل کرایه دیگه نمیدیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکال نداره عزیزم ان شاالله میری سر کار و کمک خرج زندگیتون میشی منخودم توی دوران مجردیم خونه هم خر ...

کارمندکجا؟

چندسالتونه؟چه خوب خونه خریدی

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘
یعنی وام بگیریم ی خونه رهن کامل بریم بشینیم؟ اخه الان همه صابخونه ها اجاره میخوان

نه عزیزم.خیلی ها هم هستن که خونه رو رهن میده

مثلا طرف خونه خریده و پولش کمه و میده خونش رو رهن

بگردین مورد زیاده

خیلی سخته  

ایشالا مشکلتون حل میشه. برات دعا میکنم عزیزم. ولی سعی کن زیاد خودت رو درگیر پول نکنی. اشتباه منو نکن. اگر کم داری از همون لذت ببر. من این اشتباه رو کردم. نه لذتی از پولم و زندگیم بردم و نه از جونیم. سعی کردم روز به روز پس انداز کنم، روز به روز خودم رو بکشم بالا. کلی به خودم سختی دادم. کلی از موهامم سفید شده

شوهرمنم یجا پیدا کرد رهن کامل اما خیلی بدجور بود و قناسی داش من گفتم بازم بگرد یجا ۷۰ متری گرف الان ...

آره خونه رهن کامل خیلی کم پیدا میشه ما این خونه رو۴سال پیش رهن کردیم هرسال یه پولی رو رهن خونه میذاریم حالا نمیدونم امسال بخوادچقدر اضافه کنه،ایشالا برای سال دوم زندگی تون بگردید یه جارو رهن کنید،چون اگه همین اجاره رو پس اندازکنید خیلی بهتره تابره تو جیب کس دیگه ای

چقدر خوب ۱۲۰ میلیون رهن توی تهران واقعا عالیه

ماچندساله تو این خونه ایم از روز اولی که ساختنش دیگه خودمونوصاحبخونه میدونیم😂صاحبخونمون آدم خوبیه میگه چون خونه رو خیلی خوب نگه میداریدوتروتمیزه تا هروقت دوست دارید بمونیدومناسب ترباهامون حساب میکنه،البته این قیمت مال پارساله تیرماه بازم باید رهنش رو اضافه کنیم

من مهندسی برق گرایش الکترونیک خوندم استان سمنان هستم مرسی عزیزم ، شما هم موفق میشین.نگران نباش

فنی؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم.این اخریشه

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘
ماچندساله تو این خونه ایم از روز اولی که ساختنش دیگه خودمونوصاحبخونه میدونیم😂صاحبخونمون آدم خوبیه م ...

ان شاالله کم زیاد کنه پول رهن خونه رو

واقعا صاحبخونه خیلی براش مهمه که خونه رو خوب نگه دارین

فنی؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم.این اخریشه

من دیپلم ریاضی بودم و کنکور ریاضی داده بودم

البته الان شرایط رشته های تجربی واقعا بهتره و دور و اطراف من خیلی ها رفتن سر کار

من دیپلم ریاضی بودم و کنکور ریاضی داده بودم البته الان شرایط رشته های تجربی واقعا بهتره و دور و اطر ...

من انسانیم

دعاکنین یه چیزی بشم معلمم نشدم.

تواین وضع.تاما عروسی کردیم خوردیم به گرونی.بیچاره شوهرم.هی میگه حداقل دوماه میزاشن ما یکم خوش میگذروندیم  بعد اینمه گرونی.