2821
2789
عنوان

غذاهای رژیمی

304 بازدید | 15 پست

بچه ها من رژیم دارم، واسه ناهار چی بخورم که هم کالری اش کمتر باشه هم سبک و سیر کننده باشه؟ 

با برنامه کالری شمار کرفس هم دارم میرم جلو اما غذاهای رژیمش خیلی عجیب غریب هستن🙁🤦‍♀️

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

ماهی، تخم مرغ و سیب زمینی آب پز، کدو بادمجون تنوری، ولی به نظر من در کل همه چیز بخور کم، غذا و سفره خودت جدا نکن، من خودم ۲۰ کیلو کم کردم فقط با کم خوری و حذف شیرینی جات

ماهی، تخم مرغ و سیب زمینی آب پز، کدو بادمجون تنوری، ولی به نظر من در کل همه چیز بخور کم، غذا و سفره ...

ایووووول بابا آفرین 😍👌💪

شما در کنارش ورزش هم انجام میدادین؟؟؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایووووول بابا آفرین 😍👌💪 شما در کنارش ورزش هم انجام میدادین؟؟؟ 

آره عزیزم ،روزی دو ساعت پیاده روی، البته الان وزنم برگشته بخاطر قرص هایی که واسه بارداری میخوردم و زایمان، ولی دخترم یکم جون بگیره بازم شروع میکنم، فقط بشقاب ات بکن پیش دستی ،نون نصف نون لواش، چون من با تعداد لقمه ها بیشتر احساس سیری میکردم لواش انتخاب کردم وگرنه بربری و سنگک کلا میشه یه کف دست،

ببین کالری ای که باید دریافت کنی رو تقسیم کن مثلا برای صبحانه ۲۰۰تا برای ناهار ۵۰۰تا برای شام ۲۰۰تا برای میا وعده ها هرکدوم ۶۰ تا..طبق اون با برنامه س کرفس برای خودت لیست غذاتهیه کن .هم همچیز میتونی بخوری هم سردرگم نمیشی که امروز چی بخورم فردا جی بخورم

آره عزیزم ،روزی دو ساعت پیاده روی، البته الان وزنم برگشته بخاطر قرص هایی که واسه بارداری میخوردم و ز ...

خییلی ممنونم ازت😍موفق باشی💪

ببین کالری ای که باید دریافت کنی رو تقسیم کن مثلا برای صبحانه ۲۰۰تا برای ناهار ۵۰۰تا برای شام ۲۰۰تا ...

آها پس من امروز واسه صبحونه زیاده روی کردم🤦‍♀️320تا تو صبحونه مصرف کردم 🙁باید حواسمو بیشتر جمع کنم

نه من مثال زدم گفتم اینجوری میتونی تقسیم بندی کنی کالری هات رو و طبق اون موادغذاییتو مصرف کنی..مثلا برای صبحانه ۲کف دست نون و ۳۰گرم پنیر ،ناهار ۱۰ق برنج و۱تکه مرغ یا ۳ق خورشت ،میان وعده میوه،شام ۲کف دست نون و ۲تا کتلت یا هرچیز دیگه ای رو برای خودت بنویس کالریش رو حساب کن کم و زیاد بود رو دیگه خودت درست میکنی و راحت رزیم میگیری

نه من مثال زدم گفتم اینجوری میتونی تقسیم بندی کنی کالری هات رو و طبق اون موادغذاییتو مصرف کنی..مثلا ...

آها ممنون عزیزم از راهنماییت 😍🙏

یه تاپیک هست به اسم تاپیک لاغری دلی تو اونجاهم بیای خوبه همه باهم رژیم داریم میگیریم

باشه عزیزم یه سر میزنم حتما