2777
2789
عنوان

تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 41 پست
عزیزم، چه جالب، منم منتظر یه همچین معجزه ای تو زندگیم هستم، فقط فرقش اینه که شخص خاصی مدنظرم نیست فق ...

اينجورى كارت خيلى راحت تره، خيلى دلم ميخواست منم مثل تو عاشق نبودم، كارم خيلى راحت تر بود، ولى نابود شدم الان انگار ميخوام از خاكسترم دوباره خودمو بسازم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مراقب زندگیت باش ازین به بعد همه چی خوب پیش بره با عقد خیلی مسایل تازه شروع میشه سعی کن اونارم بتونی ...

منم از همين ميترسم ، خدا و دعا فقط ميتونه دستمو بگيره 

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
ببین من پنج ساله دارم هر لجظه داغون میشم هزار بار تا حالا خودش شکستتم کلی حرفای همه رو دارم تحمل میک ...

ميدونم چى ميگى، من مغرور بودم نميتونستم التماسش كنم ببينمش ولى هربارى كه بهونه ميوورد واسه نديدنم خدا خودش فقط شاهد بود چى ميكشم، هيچى بيشتر از رها كردن حست نميتونه كمكت كنه، تو اوج عشق هيچكى به عشقش نميرسه، بايد كمش كرد بابد رهاش كرد، يا ميره و يكى بهترش مياد، يا ميمونه و تو همه شرايط ميمونه

اينجورى كارت خيلى راحت تره، خيلى دلم ميخواست منم مثل تو عاشق نبودم، كارم خيلى راحت تر بود، ولى نابود ...

واقعا سخته، انشاالله بجای همه ی سختیایی که تحمل کردی خوبی و خوشی ببینی، میشه تعریف کنی چه جوری باهاش آشنا شدی؟ چرا از اول نمیخواستت؟

نترس فقط عاقلانه تصمیم بگیر ، ایشالا خدا پشت و پناهت باشه نازنینم ، برای منم دعا کن 

اگه قابل باشم دعات كردم ❤️

واقعا سخته، انشاالله بجای همه ی سختیایی که تحمل کردی خوبی و خوشی ببینی، میشه تعریف کنی چه جوری باهاش ...

شايد مسخره كنى ولى تو شبكه اجتماعى، عكسمو ديده بود، اومد جلو رد كردم و بلاك، از دوستم شمارمو گرفت شهرمون كوچيكه همه همو ميشناسن، انقدررر ابراز علاقه كرد كه گفتم خودشه عشق زندگيمو پيدا كردم، خودشو ديوونه ى من نشون ميداد ، ولى تا فهميد بدون اون نميتونم زندگى كنم زجرم داد، بهم زنگ نميزد، سراغمو نميگرفت، نميخواست ببينتم ، يهو بلاكم ميكرد، جواب زنگامو نميداد، داد ميزد سرم

ديگه ازش دل بريدم فقط رفتم سمت خدا، هركارى كرد گفتم به درك، گفت نميخوامت گفتم درك، خداحافظ

ولش كردم و واقعا هم ديگه برام مهم نبود

يهو خودش تو يه شب عوض شد هنوز خودم گيجم، انقدر داره واسه زندگيمون ميجنگه كه يه آدم عاشقم اونجورى نميجنگه

شايد مسخره كنى ولى تو شبكه اجتماعى، عكسمو ديده بود، اومد جلو رد كردم و بلاك، از دوستم شمارمو گرفت شه ...

نمیدونم چه دردیه تو این پسرا که تا میفهمن یه دختر دوسشون داره میذارن میرن، واقعا در عجبم، صد درصد بهش مطمئنی؟ نکنه یه وقت خدای نکرده قصد اذیتت رو داشته باشه؟

استارتر من دخترای مثل تو را زیاد دیدم تو نی نی سایت و اینستاگرام.البته بعد از سه چهار سال که از زندگی مشترک شون گذشته میان و درد و دل میکنند.امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم و تو دلتم نمیخوام خالی کنم.فقط شاید هشدار من کمکت کنه.یه خانم با تجربه هستم...

ببین عزیزم ، هر چیزی را به زور از خدا نخواه !

از طرفی هم ، وقتی دختر عاشق میشه ، کور میشه (کلا مرد و زن نداره ولی دخترا بدترن) .من سختگیری مالی را نمیپسندم ، ولی میگم پسر باید هنر صحبت کردن با پدر دختر و راضی کردنش را داشته باشه...

پسرها ، تلاش دختر برای رضایت پدر را خیلی مواقع نمی بینن ها .بعدا تو زندگی میگن خودت من را خواستی و با شرایطم کنار اومدی.از طرفی مردی که میفهمه زنی در کنارش همه جوره هست ، باید ظرفیت داشته باشه (اصلا من ندیدم این جور پسری رو .دلیلشم اشتباه دخترهاست بیشتر و نه پسرها .چون دختر ارزش خودش را با از خودگذشتگی های بیجا آورده پایین).پسرها قدردان از خودگذشتگی های این مدلی کمتر هستن.فراموش میکنن.ولی مثلا اگه خیلی گرفتار مالی باشن و به هر دری بزنن و دختر یهو یه النگو بذاره وسط ، خیلی دیده میشه از طرف مرد.نه اینکه دختر پیش فرض خیلی کمکش کنه.

امیدوارم برای چیزی که به زور از خدا خواستی ، بعدا پشیمون نشی.خوب فکرات را بکن.اگه تجربه نداشتم ، باور کن برات نمینوشتم .قصد ناراحتی و نا امیدیت را ندارم.گفتم هشدار بدم بهت .موفق باشی

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...