2777
2789
عنوان

تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 41 پست
انشاالله خوشبخت بشی گلم، چرا 4 سال طول کشید؟

منو نميخواست

اصلا دوستم نداشت اول

فقط ميخواست وقتش بگذره

خوردم كرد نابودم كرد با كاراش

يهو نميدونم چش شد

يه شب تو نماز شب زجه زدم همونجورى تو اتاقم بودم خوابيدم، خودمم نميدونم چى شد انگار تو يه شب همه چى عوض شد

ديگه ميگه بدون من نميتونه زندگى كنه، يهو بلند شد، با همه جنگيد، بيشتر من تلاش كرد، خودم هنوز مات و مبهوتم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
میشه منم یه روز این حس و تجربه کنم منم خیلی زجر کشیدم...

خدا

فقط خدا

فقط خودش دستمو گرفت

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاااااللله که همیشه خوشحال وخوشبخت باشین کنارهم  عاشق مانند پروانه ایست ک دورشمع میگردد ومیس ...

من به معناى واقعى يه برهه اى از زندگيم مرده بودم

دو بار تا سكته رفتم يه بارم نفسم تو خواب گرفت نميتونستم نفس بكشم

اخی الهی 😢😢😢😢 الهی 😢😢😢  تقریبا حستو تجربه کردم😔😔 میفهمت  امیدوارم همسرت ارزش این ...

اميدوارم

من واقعا مردم، مردم از زجر چند ماه از زندگيمو واقعا زندگى نكردم، جورى غذا ميخوردم كه فقط از گشنگى نميرم، روزى يه بار اونم بعضى وقتا فقط يه ليوان شير، ١٧ ساعت ميخوابيدم كه فقط نفهمم داره چى سرم مياد

منو نميخواست اصلا دوستم نداشت اول فقط ميخواست وقتش بگذره خوردم كرد نابودم كرد با كاراش يهو نميدو ...

عزیزم، چه جالب، منم منتظر یه همچین معجزه ای تو زندگیم هستم، فقط فرقش اینه که شخص خاصی مدنظرم نیست فقط میخوام کی بیاد و نجاتم بده یکی که با معیارام جور باشه همونی که میخوام باشه...

با همه وجود درکت میکنم من هم چعر سال طول کشید شرلیطش جور بشه بیاد من خوشبختم دعا میکنم خوشبخت بشی شم ...

مرسى مرسى انشاءالله خوشبختيتون پايدار باشه 😭😭😭

ایشالا از این به بعدش خوش باشید و بهترین ها برات رقم بخوره

انشاءالله خدا جواب سختيامو بده ، چه چيزايى كه نكشيدم 😔

میشه منم یه روز این حس و تجربه کنم منم خیلی زجر کشیدم...

هيچ كس نميتونه درك كنه چى كشيدم، اميدوارم هيچوقتم اون چيزى كه من تجربه كردم تجربه نكنى

اميدوارم سالهابعدباافتخاربه تلاشتون بنگري وبه انتخابت افتخاركني

انشاءالله ممنون ❤️

درکت میکنم منم بعد ۴ سال جنگیدن تموم شد ولی با جدایی ، گلم برای تو تموم نشد تازه شروع شد زندگیتو تاز ...

منم داشتم بعد ٤ سال جنگيدن جدا ميشدم

نميدونم چى شد، فقط التماس خدا رو ميكردم زندگيم داشت نابود ميشد

داشتم ميمردم 

٣بار يا بيشتر تا مرگ رفتم اما باز جنگيدم ولى بازم ميگم معجزه خدا بود، كه خيلى چيزا ازم گرفت جاش اينو داد

من ۸ ساله منتظرم 😔😔

خيلى سخته، انشاءالله خوشبخت شى ❤️

هيچ كس نميتونه درك كنه چى كشيدم، اميدوارم هيچوقتم اون چيزى كه من تجربه كردم تجربه نكنى

ببین من پنج ساله دارم هر لجظه داغون میشم هزار بار تا حالا خودش شکستتم کلی حرفای همه رو دارم تحمل میکنم حتی دارم برای باهاش بودن با خودش میجنگم دیگه سختی دو سال زجر کشیدنم که خدمتش از راه دور تموم شه جای خود داره میشه کتاب بنویسی

من چیکار کنم که خدا مثل تو بهم کمک کنه؟

انسانيت

بدى نكن به كسى

پشت كسى حرف نزن 

خوب باش با بقيه

دست كسى رو بگير كمك كسى كن، خدا دستتو ميگيره كمكت ميكنه

و اينكه هيچوقت ازش نا اميد نشو، و اجبارش هم نكن يا اين يا هيچكس ديگه

منم داشتم بعد ٤ سال جنگيدن جدا ميشدم نميدونم چى شد، فقط التماس خدا رو ميكردم زندگيم داشت نابود ميشد ...

مراقب زندگیت باش ازین به بعد همه چی خوب پیش بره با عقد خیلی مسایل تازه شروع میشه سعی کن اونارم بتونی مدیریت کنی ، موفق باشی