2777
2789
عنوان

توروخدا بگین چجوری هزارپا تو گلدون از بین ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14118 بازدید | 23 پست
خاک گلدونتو عوض کن

راه های دیگه رو امتحان میکنم نشد مگه خاکشو عوض كنم

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحان کردین؟ دوباره درنمیان؟

بله عزیزم یه کوروتون دارم زمستون ازش هزار پا اومد بیرون خیلی ترسیدم گذشته از ترسیدن حالم بهم میخورد بعد شوهرم از گل فروشی پرسید گفت این کار رو انجام بده منم دادم سرایدارمون برام انجام داد البته چون تو اتاقم تو اداره است نگهش داشتم وگرنه بقدری زیاد بودن که وحشت کردم اگه تو خونه بود پرتش میکردم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
ما هم همینطور بود رفتیم با گلفروشی مشورت کزدیم سم داد سریع اقدام کن هزار پا خطرناکه اگه بچه داری

سم زدی دیگه تموم شدن؟

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞
اگه تجربه کردید بگید لطفا

تجربه ندارم. دختر داییم گیاهپزشکی خونده بود. چند سال پیش ازش پرسیدم یه کرمی برگ های درختمون رو میخوره، نمیدونم چیه، فقط دیدیم تمام برگ ها دارن نصفه خورده میشن. گفت رو برگ های درخت تنباکو اسپری کنید، شرش کم میشه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊