faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 عنوان توروخدا بگین چجوری هزارپا تو گلدون از بین ببرم 14118 بازدید | 23 پست راه خونگی یا هر راهی ک جواب داده لطفا تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞 1398/01/17 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا_بیوتی عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 2395 اسپری حشره کش(سوسک کش نباشه)رو خاک گلدونات یه پیس اسپری کن رو سطحش
fereshteyemohajer عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 9477 شاید اسپری تنباکو روی خاک 🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 سم بزن امتحان کردی؟ جواب داده؟ یا بازم سرو کلشون پیدا میشه تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 اسپری حشره کش(سوسک کش نباشه) رو خاک گلدونات یه پیس اسپری کن رو سطحش یکی از گلدونام اینجوری شده.امتحان کردین خوب بوده؟ تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
شیدااااااااا عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 12013 امتحان کردی؟ جواب داده؟ یا بازم سرو کلشون پیدا میشه امتحان نکردم ، ولی با سم فروشی مشورت کن ،من خیلی مورچه داشتم ،شرشون کنده شد هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 شاید اسپری تنباکو روی خاک اگه تجربه کردید بگید لطفا تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
۳۲۹۷ عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 6484 گلدونتو بزار تو یه تشت یه اجر هم بذار زیرش بعد شیلنگ ابو بگیر تو گلدونت ایندر بگیر که تموم هزار پاها از ته گلدونت قرق اب شن و بمیرن الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 امتحان نکردم ، ولی با سم فروشی مشورت کن ،من خیلی مورچه داشتم ،شرشون کنده شد گلت طوری نشد؟ تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
ریحون12 عضویت: 1395/03/01 تعداد پست: 992 من جات بودم گلدون رو پرت میکردم تو کوچه😥 مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
گیلداااااا عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 6867 گلدونتو بزار تو یه تشت یه اجر هم بذار زیرش بعد شیلنگ ابو بگیر تو گلدونت ایندر بگیر که تموم هزار پاها ... گل خراب میشه که همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 گلدونتو بزار تو یه تشت یه اجر هم بذار زیرش بعد شیلنگ ابو بگیر تو گلدونت ایندر بگیر که تموم هزار پاها ... امتحان کردین؟ دوباره درنمیان؟ تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 من جات بودم گلدون رو پرت میکردم تو کوچه😥 حیفه خب تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞