2777
2789

از اول عادتش دادی دختر عموی منم اونجوریه مگه این که از کسی بترسونیش و وقتی خاس دست بزنه بگی فلان کس داره میاد یا دس بزنی ب گوشی فلان شخص میاد و این چیزا یا کلا از جلو چشمش دور کنی گوشیو نهایت یه مدت گریه میکنه یا بهونه میگیره!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دختره آجی من ۹ ماهشه و عاشق موبایل،وقتی دست کسی موبایل ببینه بال بال میزنه که ازش بگیرش😄😄😄😄😄😄😄

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍

جلو چشمش نزار

هروقت بهونه شو گرفت اسباب بازی یا خوراکی که دوس داره واسش بیار تا یادش بره

سعی کن زیاد ندی گوشی بهش ضرر داره

حالا روزی نیم ساعت اشکال نداره ولی بیشتر واقعا بده واسه بچه ها

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

مشکل خیلی هاست واقعا. خواهر من سر شیطنت های دخترش سه تا گوشی گرون قیمت اوراق کرده جالبه کارمنده ولی با گوشی ارزون راضی نمیشد با همه ی این اتفاقا.

دم دستش نذار اگه خواستم یه فیکشو بخر بده دستش.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
از اول عادتش دادی دختر عموی منم اونجوریه مگه این که از کسی بترسونیش و وقتی خاس دست بزنه بگی فلان کس ...

تقصیر شوهرمه چون صبح زود میره سرکار شب حوصله گریه بچه رو نداره 

راستی خواهر من جدیدا کارتون دانلود میکنه میزنه تلویزیون ببینه حواسش پرت شه الان فیلم خاله سوسکه و آب پریا رو همش نگاه میکنه بچه رو به این فیلما معتاد کرده کمتر سمت گوشی میره

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
راستی خواهر من جدیدا کارتون دانلود میکنه میزنه تلویزیون ببینه حواسش پرت شه الان فیلم خاله سوسکه و آب ...

مشکل منم همینه تلویزیون نداریم دخترم تو گوشی فیلم میبینه😭

خب مقصر اصلی میشه گف شوهرتونو مرد هر چقدم خسه باشه باید پشت در بزاره وارد خونه بشه و واسه بچش حوصله داشته باشه حالا اگه نداشتین میگفت تو بچه داری نمیشی و فلان حالا که داری حوصله ی صداشو نداره!

مشکل منم همینه تلویزیون نداریم دخترم تو گوشی فیلم میبینه😭

سخت شد که. پس باید خودت همت کنی باهاش بازی کمی پارک ببریش کتاب داستان براش بخونی.نقاشی باهاش کمی سرش گرم شه. مهد کودکم بد نیست. بعضی جاها پاره وقت قبول میکنن بذاری بچه رو هم چیز یاد میگیره هم حوصله اش سر نمیره انرژیشم تخلبه میشه.

اگه رابطتتون خوبه و متوجه ناراحتیت میشه یه بار خودتو بزن به نارحتی و بی محلی کن پرسید چته بشین واسش حرف بزن بگو اگه بچه نداشتم میگفتی نداری نمیتونی داشته باشی حالا که دارم و اوردم حوصلشو نداری خیلیارو میشناسم تو حسرت بچن بخدا!