2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند تا تیکه فلفل دلمه میندازم هیچ وقت بو نمیده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

خب مرغو خالی بپزی بو میده من پیاز و فلفل دلمه و هویج میندازم توش گاهی اوقات برگ بو هم میندازم ادویه هم پودر سیر و ادویه مخصوص گوشت و مرغ میریزم اصلا بو نمیده

البته یه کاریم میکنم یکم کره میریزم تو ماهیتابه بعد یکم روغن که کرم نسوزه بعدش ژعفران پودر شده رو بهش اضافه میکنم و مرغارو توش تفت میدم قشنگ زعفرونی میشه

مرغو تو ترکیب کره وروغن سرخ کن بعد پیازخرد شده روبریز روش وبزار پیاز نرم شه و باهم دوباره سرخ شن بعد ...

باور کن اون مرغ هایی که میگم هنوز بو میده با این روشهام 😷😷😷😷😷

اویشن بزن. هم سردی مرغ رو از بین می بره. هم خوش طعم میکنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))