2777
2789
عنوان

دقت كردين؟

231 بازدید | 33 پست

توو نى نى سايت بعضيا با اينكه مجازين چقدر به دل مى شينن به خاطر ادبياتشون 

ولى بعضيا چقدر گوشت تلخن بلا نسبتتون 

اصن انتقاد پذير كه چه عرض كنم تاپيك مى زنه نظرتو نبايد بگى 

انقدر كه بى ادبن 

😐😂

بعضی تاپیکا، استارتر فقط دنبال تاییده گاها میبینی چرت میگه ها ولی فقط باید تایید کنی وگرنه میخوردت!!!! :/

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا بعضیا ادب تو فرهنگ لغتشون یه چیز بیگانست!!

دقيقا يه بار يكى داشت منو گاز مى گرفت فرار كردم گفتم تو راست مى گى به من مى گفت هووووو چته 😐 فرار كردماااا 

آره 

خوب زیادم مجازی نیست اینجا

خیلیا بخاطر اینکه هویتشون معلوم نمیشه جسارت نمایش خود واقعیشونو راحتتر پیدا میکنن

خودم از یه تاپیکایی فقط انرژی مثبت میگیرم حتی اگه موضوعش غمگین باشه یه سری هم انقدر بد حرف میزنن حس میکنم داره رو در رو دعوا میگیره با همه

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨
دقيقا يه بار يكى داشت منو گاز مى گرفت فرار كردم گفتم تو راست مى گى به من مى گفت هووووو چته 😐 فرار ك ...

پیش پاتون تو تاپیک خودم یکیش موجود بود

کلا با فحش از در وارد شد 😂🤣😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز