2777
2789
دوستان دو وعده دیگه در فال یعنی چی مثلا دوماه اگه دو ماه کامل رو رد میکنی و در سومی اتفاق میفته؟؟&nb ...

سوال منم هست.

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذوق مرگ شدم فک کردم بلدی البته من آن روز پیش توجمع فامیل فال قهوه گرفتم خیلی چسبید یه چیزایی درست گف ...

ولی الان برات یه فال انبیا میگیرم با برنامه . نیت کن😊

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

چه خبرههههه؟؟؟ میخوای واست معرفی کنم ده تومن میگیره

نه دیگه شکستم رو قبول کردم .😭

حال دل من رو خدا خوبش نکرد بنوه هاش هم واسه اون نتونستن کاری کنن .‌ممنونم از رحمت بی دریغش نسبت به بندش . من رقیب خدا بودم انگار واسش نه بندش . 

هیچ  
مرسی باشه

به نظر میرسد شخصی صبور و بردبار باشید به دیگران وعده های زیادی میدهید مراقب باشید كه به آنها عمل كنید اگر وكیل یا قاضی هستید با مردم به عدالت رفتار كنید و حق مظلوم را از ظالم بگیرید كاری را كه مقصود دارید انجام دهید در ان موفق خواهید شد یك شخص بدخواه پی اغفال شماست مراقب او باشید ، ممكن است مدتی به خاطر انجام كاری مجبور باشید مخفی شوید یا در تنهایی زندگی كنید . ممكن است شخص صاحب نامی از شما حرف شنوی پیدا كند او را به عدالت با مردم دعوت كنید خواهد پذیرفت . چیزی را كه منتظرش هستید اتفاق می افتد

یه خانومی چند وقت پیش برام فال گرفت یه چیزایی رو درست میگفت

منم گاهی که میگیرم چندتاش درست از آب در میاد ولی در مورد  آینده که میگن بیشترش در نمیاد برام 

آره چطور؟🤔

همین طوری .... حقیقت همیشه دلم میخواست و میخواد که از آینده خبر داشته باشم ، فال برام جذابه بهم خیلی انرژی میده و همیشه دلم میخواد واقعییی بشه گفته هاشون

همین طوری .... حقیقت همیشه دلم میخواست و میخواد که از آینده خبر داشته باشم ، فال برام جذابه بهم خیلی ...

آره جالبه منم دوست دارم از آینده خبر داشته باشم