2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هست.

اره ، باید بگذره مثلا اگه ۱۵ این ماه گرفتی فال و میگه دو وعده ، یعنی ۱۵ خرداد و رد کن و از ۱۶ منتظر باش 

بعضی مواقع هم سال میشه 

تحقیقات من از فال بود فقططط😂😂😂😂😂😂

نه دیگه شکستم رو قبول کردم .😭 حال دل من رو خدا خوبش نکرد بنوه هاش هم واسه اون نتونستن کاری کنن .‌م ...

نگید این مدلی دوست عزیز .... خود منم شکست خوردم ... یه شکست عاطفی تا حدی سنگین .... تنها دلخوشیم خدا هست .... فال هم برای انرژی گرفتن برای ادامه زندگیم استفاده میکنم ازش 

امیدوارم به حق همین ماه عزیز ، دلت شاد بشه ❤

جالبه همین الان با خودم میگفتم کاش یکی برام فال بگیره ببینم من دختر میارم یا قسمتم بی دختر بودنه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
ای جانم ... ❤ ایشالله یه دختر خوشگل نصیبتون بشه حتما 

توکل بخدا ممنونم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
به نظر میرسد شخصی صبور و بردبار باشید به دیگران وعده های زیادی میدهید مراقب باشید كه به آنها عمل كنی ...

واسه منم بگیر عزیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم
واسه منم بگیر عزیزم

چو در فال تو آمد، حضرت هود (ع)

شود احوال بیمار تو ،بهبود

شفا،یابی تو از لطف خداوند

شود اندوه بسیار تو محدود

ای صاحب فال ،بیمار تو به لطف و كرم پروردگار،شفا خواهد یافت و احوال پریشان تو را آسوده خواهد كرد و هرگز نگران مباش و به لطف خداوندی ایمان داشته باش بدرگاه او استغفار كن كه تغییری دروضع تو پیدا خواهد شد كه بسلامت می رسی و انبساط خاطر پیدا می كنی،انشاء الله

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

چو در فال تو آمد، حضرت هود (ع) شود احوال بیمار تو ،بهبود شفا،یابی تو از لطف خداوند شود اندوه بسیا ...

الهی خیر از دنیا اخرررتت ببینی عزیزمممم

عالی بود

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم
برای منم بگیر

ای صاحب فال بشارت باد بر تو كه در دولت به روی تو باز گردیده است و بعد از این شاد و خرم خواهی شد و كارت رونق خواهد گرفت سفری در پیش داری كه حاجت تو را روا كند ،از دیدار دوستان محبت پیدا شود و تو را یاری كنند . زنهار راز دل خود را به كسی نگو شخصی دشمن تو است و تو را ناراحت میكند اما تو با كسی دشمنی نداری خاطر آشفته مكن تا صدمه از كسی نبینی . روزها ی شنبه و پنج شنبه بر تو مباركست دل در آرزوی چیزی بسته ای كه به زودی میسر شود و به مراد دل برسی و حاجت روا گردی . دعای چشم زخم با خود نگه دار تا از شر دشمنان در امان باشی انشا الله

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖