2777
2789
عنوان

ادم ضد حال

205 بازدید | 8 پست

امروز یکی از دوستان قدیمی رو تو خیابون دیدم اتفاقی. بدو اومد سراغم که جولیا واقعا خودتیییییی؟ چقدر قیافت نابود شدهههههه از اون دختر زیبا چیزی نمونده!!!! چشات گود رفته و صورتت پیر شده!!!!!!! 

حالا بماند من بخاطر بچه کوچیک ۲ ساله خواب شب ندارم و کلا خرج خونه پا منه و کار و بچه داری میکنم . اما خدایی انقدی که این عفریته گفتم نافرم نشدم. فازش چی بوده ایا؟ برا شمام پیش اومده؟؟؟؟؟ من مگه نظرشو خواستم ؟؟؟؟؟ ضمنا من خودم عمرا روم نمیشه به کسی بگم چقدر شکسته شدی ! اون چطور بخودش اجازه داد اینو بگه؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

ولش کن شعورش پایین بوده

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین بعضی ها کلا حسود هستند  یا از جایی دلش پر بوده سر شما خالی کرده  بعضی ها با تحقیر ک ...

من بهش گفتم بخاطر بیخوابیه و فشار روم بوده گفتم اما تو تکون نخوردی

اخه سن مادرمو دارههههه 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

عزیزم کلا بعضیا کوه انرژی منفی هستن

مامان طفلک منم ۶ساله که کورتون مصرف میکنه بعضی آدمای بی توجه و بی ادب و بی ملاحظه واقعا از همین جهت اذیتش میکنن

مثلا دوستان قدیمش بهش میگن خیییییلیییییی داغوووون شدی نمیشناسیمت😔😔😔

حالا الحمدلله شما تندرستی اما برای کسیکه رنج بیماری داره این حرفا واقعا به حز دلشکستگی چه نتیجه دیگه ای میتونه داشته باشه😔

عزیزم کلا بعضیا کوه انرژی منفی هستن مامان طفلک منم ۶ساله که کورتون مصرف میکنه بعضی آدمای بی توجه و ...

واقعا فاز اون ادما رو درک نمیتونم کنم

از این کارشون چه لذتی میبرن؟ برای چی ادم باید انقدر درونش پوسیده باشه؟

خدایا شکر کل ادمایی که دور و برمن از شعور بالایی برخوردارن

خداروشکر