2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد و باکره نبودن

17356 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم! ما توی دوران عقد به مشکل بزرگی خوردیم! میترسم که بخوام برم دادگاه و بگه برو پزشکی قانونی! پدر و مادرم عکس العمل خیلی بدی نشون بدن و نتونم دیگه توی چشمشون نگاه کنم! کسی تجربه ای نداره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق نگیر،،،تمام مشکلات ک با طلاق حل نمیشه؟راه حل های زیادی هست  اخه چرا؟چی شده مگه؟؟؟

حتما دیگه به تهش رسیدن

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم

مبادا به خاطر باکره نبودن و حرف مردم باهاش ازدواج کنی 

طلاق تو عقد صد پله بهتر از سر زندگی رفتنه 

فکر کن تصمیم درست بگیر 

کسی هم حرفی زد بگو شوهرت بوده وقتی خدا خلال کرده چرا شما حرام کنید ؟!!!

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

با مادرت درمیون بزار مشکلتو بعدم مهریت کامل بهت تعلق میگیره منم جای پدر مادرت بودم ناراحت میشدم اخه وقتی هنوز شناخت نسبت به هم نوارید چرا رابطه دارید

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
 ...وای خیلی ناراحت شدم...عزیزم واسه همین میگن دوران عقد واسه اشنایی عه...سعی کن مشکلتو حل کن ...

دوران عقد برای اشنایی نیست 

دوران نامزدی برای اشناییه 

عقد برای فراهم شدن و امادگی برای عروسیه وگرنه هیچ فرقی ندارن زن و شوهری هستن که سر زندگی نرفتن

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "