2777
2789
عنوان

بی توجهی

255 بازدید | 36 پست

بچه ها چند وقته که شوهرم خیلی خیلی بی توجه شده بهم فقط وقتی نیاز جنسی داره خوبه شبش و فردا باز برمیگرده به همون ادم...نمیدونم دردش چیه ولی خیلی داره عذابم میده...سر هرچیز کوچیکی بحث میکنه و قهر بعدشم جواب اس و زنگ نمیده..مثلا دیشب خونه تنها بودم و شوهرم سر زمین کارگر داشت اونجابود بهم گفت با دوستم بیا خونه عموم خونه عموش همون روستایی هست که زمین داریم..بعد اس داد که دوستم تنها نیست و من بهش هیچی نگفتم زنگ زدم پسرعموش که بااون بیام بهم گفت کجایی من گفتم با پسرعموت میخوام بیام بهش زنگ زدم...اونم دعوا راه انداخت و قهر شده تاالان از دیشب قهره و جواب نمیده کلا چند وقته همین رفتارو داره توروخدااا راهنماییم کنید بگید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت می کنم امروز اینقد گریه کردم که نگو

خیلی سخته نه؟من که خدایی دیگه نایی برام نمونده....هرچی میگم واقعا انگار به دیوار میگم دلش مث سنگ شده دیگه مثل روزاول نیس

خب این شرایط هم برای ما خانوما واقعا سخته و تحمل کردنش کار وحشتناکیه ما چیکار میتونیم کنیم؟؟؟

دقیقا...کاش ماهم یکم دلمون مثل اونا از جنس سنگ بود و بیخیال بودیم اما نمیشه

خیلی سخته نه؟من که خدایی دیگه نایی برام نمونده....هرچی میگم واقعا انگار به دیوار میگم دلش مث ...

واقعا سخته

چند روز پیش با خانوادش رفتیم کوه کوچکترین توجهی به من نکرد بدجوری دلم گرفت از اون روز تا حالا داغونم

خب این شرایط هم برای ما خانوما واقعا سخته و تحمل کردنش کار وحشتناکیه ما چیکار میتونیم کنیم؟؟؟

تحمل و کظم غیض...

گاهی اوقات دلم برا خودم میسوزه که دارم به بی توجهی عادت میکنم و به فیلمای عاشقانه و رمانتیک نگاه میکنم..حسرت...

من وفق دادم خودمو 

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
واقعا سخته چند روز پیش با خانوادش رفتیم کوه کوچکترین توجهی به من نکرد بدجوری دلم گرفت از اون روز تا ...

اره ماهم ۱۳رفتیم بیرون فقط با بقیه بگو بخند داشت ای خدا