2777
2789
عنوان

ویژگیهای یه مهد خوب

408 بازدید | 6 پست
دوستان گلم میخواستم ازتون بخوام راهنماییم کنین یه مهد خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه چه مواردی رو باید مدنظر بگیریم؟ چه سئوالاتی باید پرسیده بشه که بتونیم تصمیم بگیریم آیا این مهد خوبه و قابل اعتماد هست یا نه؟ چقدر باید راجع بهش تحقیق کرد
سلام من امروز پیش دبستانی رفتم و استخدام شم گفته 1جلسه تدریس کنم چطوری تدریس کنم قبول بشم ؟؟؟؟؟؟؟ کاارموزی برای دبستان رفتم تدریس کردم
آدما دو دستن : اونایی که اردیبهشتی اند و اونایی که اردیبهشتی نیستن!!!! تولد همگی اردیبهشتیا مبارک راستی منم اردیبهشتی ام!!!!!
فکر کنم بیشتر معیارها سلیقه ای باشه برای من اینها مهمه: فضای آزاد و باز مثل حیاط داشته باشه تمیز باشه و بهداشت رعایت بشه حداقل برای هر ٦تا بچه یه مربی باشه غذاش خوب باشه بچه های توش خوشحال و شاد باشن آموزشهایی که برات مهمه داشته باشه حالا هرچی که مهم باشه خطرناک نباشه مثلا گوشه های تیز یا پله های زیاد و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من امروز رفتم مهد کودک و به عنوان مربی مهد استخدام شدم به نظرتون چه کار کنم که یه مربی خوب باشم و همه از من تعریف کنن ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
مامان پرهام جون به نظر من ساختمان بزرگ و نورگیر، رعایت بهداشت و کیفیت آموزشی خیلی مهمه. من برام مهم بود که حتما پسرم تو مهدی باشه که فقط نگداری نباشه و تغییر رو تو پسرم ببینم. برای همین خیلی گشتم تا جایی رو پیدا کنم که واقعا برای بچه ها وقت بگذارن و فقط سرگرمشون نکنن.