2777
2789
عنوان

پسر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 25 پست
نمیدونم من حتی علائم بیش فعالی نمیدونم.میشه بهم بگید علائمش چیه.بعضیا ب بچه هایی مث پسر داییم میگن ب ...

این بچه نرماله عزیزم فقط حرف زدنش یکم جای بحث داره که اونم ممکنه خجالتی باشه چیزایی که شما گفتی اصلا عجیب نیست 

بچه های بیش فعال نمیتونن انرژیشونو کنترل کنن تاخیر کلامی ممکنه داشته باشن ممکنه خشونت داشته باشن خوابشون معمولا مشکل داره تمرکز ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا که گفتی ربطی به بیش فعالی نداره

بیش فعال یعنی خیلیییی شیطون

مثل یه ماشین که ترمز بریده اصلا نمیشه جلودارش بود 

اما اگه گاهی شیطونه یا فقط بعضی جاها شیطونی میکنه مثل یه ماشین که گاز و ترمز داره به وقت گاز میده به وقت ترمز اون دیگه بیش فعالی نیست فقط شیطونه

عزیزم این خیلی خوبه که اینقدر زود چیز یاد میگیره کاش از همین استعدادش تو یادگیری و امورزشش استفاده میکردین

پیش فعال نیست که  پیش فعالی اون بچه هایی ان که خیلی انرژی دارن ک بپر بپر میکنن و یه جا بند نیس ...

خب اینم همینطوره.موقع دویدنم ی سرعتی داره ک مامانش چن دیغه دنبالشه تا بگیرش.خیلی بیش حد فوضول و شیطونه اما موقع یکاری رو انجام میده خیلی تمرکز داره

تیکر عروسیمه  
والا این بچه که خیلی معمولیه

دقیقا این بچه معمولیه

پسر من یه کارای عجیبی انجام میداد 😂

مثلا تو همین سن ۲تا ۳سالگی هر جا میرفتیم کوچکترین تغییری تو خونه و زندگیشون و وسایلشون رو متوجه میشد

یا میدونست گوشی و شارژر هر کی کدومه

تا میدید میداد دست صاحبشه

پسر داییمو یکبار دیده بود در حد نیم ساعت

سال بعد قاب گوشیش رو دید دست داداشم سریع اومد ازش گرفت گفت این مال فلانیه

الان ۵سالشه یه بچه فوضول و پر انرژی😂نمیشه کنترلش کرد

اینا که گفتی ربطی به بیش فعالی نداره بیش فعال یعنی خیلیییی شیطون مثل یه ماشین که ترمز بریده اصلا ن ...

مامانش میگه بزرگ ک شد میبرمش بری رباتیک کودکان

تیکر عروسیمه  
دقیقا این بچه معمولیه پسر من یه کارای عجیبی انجام میداد 😂 مثلا تو همین سن ۲تا ۳سالگی هر جا میرفتی ...

عزیززززم  

عجب حافظه ایم داره  

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
خب اینم همینطوره.موقع دویدنم ی سرعتی داره ک مامانش چن دیغه دنبالشه تا بگیرش.خیلی بیش حد فوضول و شیطو ...

عزیزم بیش فعال شیطون نیست! این یک اشتباه رایجه 

اولا که پسر بچه ست 

دوما ظاهرا مهد نمیره اگرم دورش بچه نباشه خسته ش کنه خب انرژی رو چجوری تخلیه کنه

بچه اول من بیش فعاله دومی با اینکه خیلی ورجه وورجه میکنه ولی معمولیه تفاوت بزرگی که این دو تا دارن اینه که اولی حتی وقتی خسته ست نمیتونه یک لحظه آروم بگیره مثلا میزاریش رو صندلی ماشین هی پاهاشو میکوبه یا نهایت تمرکزش یک دقیقه ست 

عزیززززم     عجب حافظه ایم داره    

اره خیلی حافظ قوی داره،بعضی وقتا باعث دردسر میشه😂

سواد نداره ولی خودش فلش میزاره رو دستگاه

قشنگ برنامه ها رو بالا و پایین میکنه و پلی میکنه اسماشون رو میخونه

شکل کلمات رو حفظ کرده،مثلا میگه پپا رو دیدم امروز کایلو نگاه کنم

من تو فلش انگلیسی نوشتم اسم برنامه ها رو

ولی بخاطر شیطنتش همه بهم میگن خدا صبرت بده😢

عزیزم بیش فعال شیطون نیست! این یک اشتباه رایجه  اولا که پسر بچه ست  دوما ظاهرا مهد نمیره ...

از بیش فعالی بگو واسمون

من پسرم خیلی شیطونه فقط انرژیش زیاده

ولی گاهی دیگران میگن بیش فعاله در صورتیکه نیست مشاور هم دیده گفته کاملا نرماله و باهوش

از بیش فعالی بگو واسمون من پسرم خیلی شیطونه فقط انرژیش زیاده ولی گاهی دیگران میگن بیش فعاله در صور ...

علایمشو سرچ کنی هست زیاده تو هر بچه متفاوته من فقط علایم بچه خودمو میدونم بهتره لیست کاملشو سرچ کنی ببینی

شیطنت با بیش فعالی فرق داره پسر بچه ها اکثرا خیلی شیطون هستن و فضولللللللل 😆

بچه اگه مهد نره و دورش بچه زیاد نباشه انرژیش تخلیه نمیشه ما فکر می‌کنیم انرژیش زیادیه در صورتیکه طبیعیه