2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام دوستان

اين گروه منو دوستم تو تلگرامه درمورد اي وي اف و اي يو اي وكسايي ك منتظربچه هستن

خودمونم تحت درمانيم

خوشحال ميشم بياين و از تجربيات هم استفاده كنيم

https://t.me/joinchat/Lu9H90zo1O1-FGFePrJdcA

لينك رو كپي كنين رو صفحه تلگرامتون بعد وارد بشين

سلام 

من امروز پريود شدم البته لك قهوه اي 

چه روزي از سيكل بايد ازمايش بدم و چه ازمايشايي براي تشكيل پرونده لازمه?

ميخوام انجام بدم بيارم كه ماه بعد به اميد خدا دارو بگيرم 

ممنون ميشم جواب بدين 

نميخوام بمونه ماه بعد كه تازه بيام برام بنويسن و دوباره عقب بيفته 

ممنون عزیزم انشاالله

سلام ميشه بهم بگي براي تشكيل پرونده كدوم ازمايشا رو لازم داشتن؟چه روزي از سيكل ازمايش دادي؟

ميخوام امروز كه روز اولمه بيفتم دنبال مداركم و ماه بعد با دست پر بيام تشكيل پرونده بشه و دارو بگيرم

سلام ميشه بهم بگي براي تشكيل پرونده كدوم ازمايشا رو لازم داشتن؟چه روزي از سيكل ازمايش دادي؟ ميخوام ...

عزیزم من قرار پریود که شدم بین روز اول تا سومم برم پیش دکترم تا هم دارو بده هم این که اگ ازمایشی هست برام بنویسه فعلا ازمایش ندادم اصلا

سلام دوستان،  من رویان میرم، قرص متفورمین داده بخورم،  پریود بشم برم سونوگرافی مانیتورینگ، میگم برم سونو شروع میکنن به قرص و امپول؟ چند روز بعد مصرف قرص و آمپول تخمک گیری میکنن؟

پریود گیر کرده نمیشم، ۳۰ روزم تموم شده، دیروز بی بی چک زدم منفی بوده، چیکار کنم پریود بشم برای سونک؟

من تو اردیبهشت مشهد هستم پیش دکتر موسوی فر فکر کنم ۸تومن بشه اولین بارمه 

سلام سماجووون، شما نتیجه گرفتین پیش دکتر موسوی فر؟ من اینماه پیش دکتر نایبی برای اولین بار آی وی افزود کردم و روز ۸ انتقال کامل اصلا امید ندارم... میخام ببینم از دکتر موسوی فر راضی هستین عزیم؟