2777
2789
عنوان

چربی شکمم😆😂😂کمککک

212 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من تو رژیم افزایش وزنم چند کیلو اضاف کردم هنوزم چند کیلو دیگه میخوام

بعد یکم شکمو پهلو دراوردم شنیدم حرکات شکمی چربی اب نمیکنه واقعا اینطوره ؟؟میگن باید بدوی فقط درحالی که اگه بدوم زود وزنمو از دست میدم حالا چیکار کنم😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری چندکیلواضافه کردی یادمنم میدی؟ 

اگه اشتها نداری میتونی از داروخونه شربت بگیری لازم نیست همیشه بخوریش چون همون یه ماه اول وقتی زیاد غذا بخوری معدت بزرگ میشه الان معدم انقدر بزرگ شده که هرچیییییی بخورم انگار هیچی نخورم

هر سه هفته یه بارم میرم وزن گیری 

منم میخوام ۶ کیلو اضافه کنم به منم بگو😊

اگه اشتها نداری میتونی از داروخونه شربت بگیری لازم نیست همیشه بخوریش چون همون یه ماه اول وقتی زیاد غذا بخوری معدت بزرگ میشه الان معدم انقدر بزرگ شده که هرچیییییی بخورم انگار هیچی نخورم

هر سه هفته یه بارم میرم وزن گیری خودم ۴۶بودم الان شدم ۵۳ خیلی واسم رویایی بود چون هیچ وقت اضاف نمیکردم

اگه اشتها نداری میتونی از داروخونه شربت بگیری لازم نیست همیشه بخوریش چون همون یه ماه اول وقتی زیاد غ ...

من الان ۶۴ قدمم ۱۶۸

دلم میخواد وزنم برسه به ۷۰ ..تا شاخص توده بدنی ام نرمال بشه

ورزش تاثیری هم داره؟؟

اگه اشتها نداری میتونی از داروخونه شربت بگیری لازم نیست همیشه بخوریش چون همون یه ماه اول وقتی زیاد غ ...

چه نوع شربتی خوردی من الان55ام دوس دارم بشم60چون قدمم بلندنیس زیادنمیخوام زیادچاقتربشم

من الان ۶۴ قدمم ۱۶۸ دلم میخواد وزنم برسه به ۷۰ ..تا شاخص توده بدنی ام نرمال بشه ورزش تاثیری هم دار ...

فک کنم وزنت نرمال باشه ورزش زیاد لاغر میکنه ولی یکم ورزش اشتهارو خیلی باز میکنه راستش

چه نوع شربتی خوردی من الان55ام دوس دارم بشم60چون قدمم بلندنیس زیادنمیخوام زیادچاقتربشم

من خودم اشتهام خوب بود شربتم نخوردم فقط فعالیتمو خیلی کم کردم ،،،کم کم شروع کردم معدم بزرگ شد ..راحته پنج کیلو اضاف کنین داروخونه خودش پیشنهاد میده بهتون