2821
2789
عنوان

اختلاف سنی

489 بازدید | 33 پست

خانمایی ک از همسرانشون بزرگتر هستن الان مشکلی ندارید با این قضیه؟ 

و بقیه هم بگن ک ایا اینکه خانم از اقا بزرگتر باشه خیلی بده؟ 

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلن اهمیتی نداره. بعصی وقتا میبینید یه عاقایی با ۵۰ سال سن هنوز ب بلوغ فکری نرسیده. بعصی وقتا هم یه پسر ۱۸ ساله ممکنه به بلوغ فکری رسیده باشه. فقط مهم اینه که طرف چجور آدمیه‌ .سن مهم نیست

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

زن داداش من چهار سال بزرکتر بود مدام ادعای مدیریت و ریاست داشت میخواست ب داداشم تسلط کامل داشته باشه مدام اختلاف داشتن اخرم جدا شدن 😓

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
پیش مشاور برید اون فقط میتونه بگه ک باهم میسازید یا ن موردای مشابه دیدم بعصیا ب درد هم خوردن بعضی ...

ن من قرار نیس ازدواج کنم فقط دارم سوال میکنم اخه الان خیلی زیاد شده سه تا عروسی پشت سر هم رفتیم سه تاش دختره دو س سال بزرگتر بود

تو بگو همسن من متنفرم .. اما خوب بعضیا دوست دارن 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

فقط و فقط مشاوره قبل ازدواج میتونه بگه ب درد هم میخورید یا نه ..

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
ازه خیای  من با شوهرم یه سال فرقمونه تازه خوشبختم هستم همش میکم کاش سنش بیشتر بود

خب چرا؟ مگه چ فرقی میکرد اگه اقاتون بزرگتر بود؟ 

شما باید شرایط خودتو بسنجی اینکه دیگران چه حسی دارن کمکی نمیکنه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز