2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 33 پست

از نظر فکری ک خوبه بنظرم

اما ظاهری تو سن بالای ۴۰ سال اینا شاید نشون بده....من دوسال بزرگترم از همسرم و نگرانم ک بعدا خیلی واضح بشه..‌.اما خاله م از شوهرش ۱۴ سال بزرگتره و بخودش و پوستش خیلی میرسه و مشخص نیس واقعا

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من یکسال از همسرم بزرگترم‌منتها من ریز میزه و بیبی فیسم همسرم درشت واسه همین هرکی می بینه اصلا باور نمیکنه؟ من بزرگترم از لحاظ اخلاقی هم خیلی باهم مچیم و مشکلی تو این ده سال نداشتیم که ناشی از بزرگ بودن من باشه

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

اگه سن مشگل ایجاد میکنه .پس چرا دادگاهای ایران پر شده از دخترایی ک ۵ شیش سالم از شوهر کوچکترن 😕😕

تفاهم مهمه .البته ب شرطی ۳ یا چهار سال آخرش باشه و اونم چهره نسبت ب سن کمتر بزنه .ولی من خیلیا رو دیرم ک الان کنار همن خوشبختن 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
نظر شخصیتونو دوست دارم بدونم 

بنظر من افتضاحه! دختر عموم یکسال از شوهرش بزرگتره من نمیدونستم ولی همش ب شوهرم میگفتم اینا یجورین پسره خیلی بچست اصلا بهم نمیخورن بعدش فهمیدم ک واقعا بزرگتره! جاریم پنج ماه بزرگتره از شوهرش واقعا کاملا مشخصه .. مرد چهار پنج سال بزرگتر باشه خیلی بهتره پخته تر عمل میکنه 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

مرد بزرگتر بهتره چون معمولا بلوغ فکر و عقل ندارند و سر مسائل الکی زندگی را به گند می کشن.

ولی قدیم خوب بود پسر و دختر سن پایین هر دو ازدواج میکردند و تا سالها کنار پدر و مادر بودند که دعوای الکی نمی کردند و زندگی شون ساخته میشد و تضادها و مشکلات حل میشد.