2777
2789
عنوان

چراهیشه زنا بایدمورد بیرحمی قراربگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 52 پست
بله

نشونه خوبی نیست با اون خانم در ارتباطه...بهش بگو گه دوست نداری با زن دیگه ای جز شما هم کلام شه(به جز محیط کاری)بخصوص تو محیط مجازی و این چیزا...مواظب زندگیت باش

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نکرده کهالبتهاگه راست گفته باشه.بگو من دوس ندارم با خانومای غریبه حتی به خاطر من حرف بزنی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

با گوشی شوهرت پیامش بده و بگو دیگه صلاح نمیدونم با هم در ارتباط باشیم و خانمم راضی نیست،حلال کنید و خداحافظ.

با شوهرت هم اتمام حجت کن که دفعه آخرش باشه و تهدیدش کن.

شماره ی اون خانم رو هم اول از همه جا بلاک کن بعدم پاکش کن

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یاد همسایمون افتادم. شوهرش کاروان میبرد کربلا. یه مدت بود زنش شک کرده بود که شوهرش زیرسرش بلند شده. تا یه روز میگه مت میرم سهرستان خونه مامانم. بعد کیشیک میکشه. میبینه شوهرش با یه زن اومد خونه. هیچی داد وبیداد. گفت زنه پول کربلا اورده بوده ثبت نامش کنم

ایشون مجاز نیستن بدون هیچ نسبت و دلیلی با اون خانوم ارتباط داشته باشن به نظرم پیگیری کنین

ایشون که پیغمبر نبودن از ایشون دعا خواستن خدارو ول کردن چسبیدن به بندش؟

به نظر من با جدیت از ایشون بخواهید که رابطه رو کاملا قطع کنه و اگر گوش نداد فکر دیگه ای بکنید

بعد تو پیر که نه من متلاشی شده ام💔❣

وااا شما هاا مریضین هاا چرا خودتو عذاب میدی وقتی مگه چیزی بینمون نیست خب درک کن دیگه . چه عقب  مونده این بچسب به شوهرت و خوشبخت باش وقتی هم میره پیشه دختره شما هم برو 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

خودت زنگ بزن بهش بگوهمسرم گفت برام دعاکردیدممنونم خواست قرارم بذاره خودتم باهمسرت برو،به دختره ام یه جوری بفهمون ک دیگ زنگ نزنه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
من پرسیدم کیه وگرنه خودش حرفی نزد تازه فرداهم میرفت اون اشغال هایی که ازکربلااورده رومیگرفت

عزیزم اونجور نگو نذار بره بگیره ، 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده