2777
2789
عنوان

چراهیشه زنا بایدمورد بیرحمی قراربگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار نامزدت که اصلا درست نبوده اما تو ببخشش و زیر نظر بگیرش اگه مورد مشکوکی ازش دیدی اون موقع ی تصمیم حسابی بگیر

معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫

چرا انقدر بعضی ها خودشون رو میزنن به اون راه 😐

داره میگه با دختره چت میکرده و در حالی که ایشون مریض بودن به جای اینکه بیاد پیش نامزدش حالش رو آروم کنه میرفته با خانم سر قرار 

نمیفهمم واقعا عادی هست به نظرتون ؟؟؟؟؟؟!

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
نمیتونم ولش کردم اومدم خونه خیلی حالم بده

میفهمم درکت میکنم.

اما باید واسه زندگیت تلاش کنی

مردا خیلی بی چشم و رو هستن و ذاتا خیانتکار

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

چه جالب استارتر منم یه همچین موردی رو اولین بار از شوهرم دیدم اونم توو راه کربلا ثانیه به ثانیه به زنه گزارش میداد کجاست و کجامیره وقتی پرسیدم کیه اووووه نمیدونی توکربلا چه دعوایی راه انداخت که تو بمن شک داری بعدشم گف چون داشتم میومدم کربلا فقط ازم خواست براش دعاکنم ولی بعدها فهمیدم ازقبل عقد من باهاش دوست بوده و شک ندارم هنوزم باهاش دوسته 

ازش جدا میشم چون واقعا کمبودی ندارم نمیتونم باهاش زندگی کنم تاعقدم جدابشم بهتره

من باهات موافقم کسی ام که خیانت دیدم مطمئن باش میاد التماست میکنه گریه میکنه مظلوم نمایی میکنه ولی بازم کارخودشو میکنه و بدتراز قبل و وقیح تراز قبل چون دیگه فهمیده تو باوجود فهمیدن این موضوع باهاش موندی حتی اگه خواهر خودمم بود همینو بهش میگفتم ولی خودت بشین خوب سبک سنگین کن که میتونی با خیانتش کنار بیای یانه