😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
تقریبا یه هفته گذشته... اخه این ماه اولین بار بود ک حدود ۸ ۹ روز بعد نزدیکی یه لک قهوه ای دیرم که فق ...
خب برو آز بده عزیزم
الان دیگه نشون میده
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
بنظرم برو تر از بده الاقل خیالت راحت میشه،،من خودم به هرچی فکر میکردم جز بارداری,خ خخخ وقتی دوتا خط ...
اره باید برم. منم قصد بارداری نداشتم... الانم چون دیر کردم و لک لانه گزینی دیدم همش فکرم مشغوله، اما آزمایش دیگه صد در صده... خداروشکر انشاالله بچت همیشه صحیح و سالم باشه😍
معجزه هر روز اتفاق میافته:) همه ما غرق در مهربانی خداوندیم💕😇